23 / 04 / 2024

kurtköy kiralık fiyatları

kurtköy kiralık fiyatları

Gayrimenkulden eğitime, turizmden ticariye kadar birçok yatırıma ev sahipliği yapan Kurtköy'de kiralık daire arayanlar için bölgedeki projeleri mercek altına aldık. İşte Kurtköy kiralık ev fiyatları...

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

14 ayar altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim! Sembolgold 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Erkekler için özel olarak bir çok takı modeli yer alıyor. Bun takılardan biri de 14 ayar altın yüzükler. Peki 14 ayar altın yüzük fiyatları ne kadar? 14 ayar erkek altın yüzük fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Erkek altın yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim! Altınbaş erkek yüzük modelleri ve 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Peki altın erkek yüzük fiyatları ne kadar? Altın erkek yüzük fiyatları kaç TL? İşte Altınbaş altın erkek yüzük fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

kurtköy kiralık fiyatları Haberi

kurtköy kiralık fiyatları


Son yıllarda inşaat yatırımlarının gözdesi olan Kurtköy, Pendik ilçesine bağlı bir semt. Aydos eteklerine kurulu olan Kurtköy; güneyinde Tuzla Aydınlı, batısında Pendik, doğusunda Tuzla Orhanlı ile kuzeyinde Sultanbeyli ve Şile ile komşu. 11.8 milyon metrekarelik alandan oluşan bölge, 55 bin kişilik bir nüfusa sahip. 


Gerek eğitim gerek gayrimenkul ve ticari alanlarda birçok yatırımın yapıldığı bölgenin gelişimi Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılması ile başladı. İlerleyen yıllarda özel üniversitelerden konut projelerine kadar çeşitli yatırımların yapılmasıyla gelişim çizgisi giderek artış gösterdi.  




Sabiha Gökçen'den sonrası... 

Kurtköy'ün kaderini değiştiren yatırımın Sabiha Gökçen Havalimanı olduğunu belirttik. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılmasının ardından F1 İstanbul Park ve Via Port...