23 / 04 / 2024

kurtköyde satılık daire fiyatları

kurtköyde satılık daire fiyatları

Sabiha Gökçen Havalimanı ile bir anda İstanbul'un pirim potansiyeli yüksek lokasyonları arasında zirveye oturan Kurtköy'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. İşte 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kurtköy konut projeleri....

Kurtköy satılık ev fiyatları 2013!

Yatırımcıların gözdesi Kurtköy'de gerek oturum gerekse yatırım için ev bakanlara özel bölgede yaşamın başladığı projelerdeki satılık ev fiyatlarını araştırdık. İşte Kurtköy satılık ev fiyatları 2013...

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017!

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 327 bin TL'den başlıyor. Lensİstanbul projesi Lens Yapı imzasıyla İstanbul Kurtköy'de yükseliyor...

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

Pendik DNZ Kurtköy satılık daire!

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Pendik Vogue Kurtköy satılık!

Pendik Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılacağı projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

360 Kurtköy satılık daire fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

VIP Kurtköy satılık!

VIP Kurtköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve müstakil villalardan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire!

Kadıköyde İnşa edilen Concord İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede ilk etap satılık daire teslimleri 2016 Aralık'ta, ikinci etap teslimleri ise 2017 Aralık'ta yapılacak.

kurtköyde satılık daire fiyatları Haberi

kurtköyde satılık daire fiyatları

İstanbul'un ikinci büyük havalimanı Sabiha Gökçen ile bir anda yıldızı parlayan Kurtköy, bugün yatırımcıların göz bebeği haline geldi. Konuttan, eğitime, turizmden AVM'ye kadar yapılan bir çok yeni yatırıma paralel olarak gelişimini sürdüren Kurtköy, bugün gerek yatırım  gerekse de oturum amaçlı bir çok konut fırsatı sunuyor. 

Bölgede Dumankaya, Bayraktar Grup, Esas Gayrimenkul, Mön İnşaat, Anadolum İnşaat ve  Başarır İnşaat gibi birçok markalı konut üretici firmanın projesi bulunuyor. İşte Kurtköy konut projeleri ve Kurtköy satılık daire fiyatları....




1. Mini Point'te hemen teslim 94 bin TL

Mini Point projesi, Anadolum İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 132 adet daireden oluşan Kurtköy Mini Point projesinde stüdyo,...