28 / 04 / 2024

Kurtlar Vadisi logosu Fikirtepede

Kurtlar Vadisi logosu Fikirtepede

Kurtlar Vadisi'ndeki logonun Fikirtepe’de ne işi var? Kurtlar Vadisi Irak ve Filistin’den sonra Fikirtepe mi? Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz’ın ağabeyi Raci Şaşmaz’ın ortak olduğu Pana Yapı ne yapıyor? CEO Kürşat Ufuk cevaplıyor…

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Raci Şaşmaz’ın mal varlığına tedbir konulması talep edildi!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında olduğu 13 kişi yargılanıyor. Mağdurlar davada Şaşmaz’ın malvarlığına tedbir konmasını talep etti...

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Fikirtepe çadırkente dönüştü!

Fikirtepe’de evleri teslim edilmeyen mağdurlar, çadırlarda nöbet tutuyorlar. Senarist Raci Şaşmaz’ın inşaatları yarım bıraktığını dile getiren mağdurlar, “Kurtlar Vadisi’nin en kötü senaryosu bize yazıldı” diye açıklama yaptılar. 

Raci Şaşmaz hakkında bomba iddia!

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Necati ve Raci Şaşmaz gayrimenkul sektöründe yarışıyor!

Kavga edip yollarını ayıran Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları Necati Şaşmaz ile Raci Şaşmaz, ekranın yanısıra gayrimenkul sektöründe de rekabet yaşıyor. Raci Şaşmaz, şimdi de Çeşme'de lüks villa projesine başladı.

Pana Film'e ait binanın çatı sorunu nasıl aşıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

Necati Şaşmaz'ın yeni evinin değeri 12 milyon TL!

'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın bu ay başında 2 milyon 600 bin dolara (7 milyon lira) bir ev aldığı yazılmış, Şaşmaz haberi çok sert bir dille yalanlamıştı

Kurtlar Vadisi logosu Fikirtepede Haberi

Kurtlar Vadisi logosu Fikirtepede


Kurtlar Vadisi dizisiyle ünlü oldular… Kurtlar Vadisi Gladio, Kurtlar Vadisi Irak ve Kurtlar Vadisi Filistin filmleriyle gişe rekorları kırdılar. Dizi ve filmlerden kazandıklarını ise konuta yatırdılar; dizinin Güllü Erhan’ı Erhan Ufak’ın gayrimenkul alım satım işleri yaptığı Ataşehir’de Polat Alemdar rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz’ın 50’den fazla konut aldığı konuşuluyor. Yine Necati Şaşmaz’ın Şişli’deki bir residence projesinden 18 konut aldığı biliniyor… Oyuncu Necati Şaşmaz’ın yapımcı ağabeyi Tayyar Raci Şaşmaz da TV ve sinemadan kazandığı parayı konut sektöründe değerlendirme yoluna gitti. 



Pana Yapı ne zaman, kaç TL sermayeyle kuruldu?


Pana Film’in ortağı ve dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, ortağı Kürşat Coşkun Ufuk ile birlikte 1 Haziran 2011’de Ataşehir’de Pana Yapı Çelik Makine İnşaat Sanayi Anonim Şirketi’ni 1 milyon TL sermaye ile kurdular. 


Pana Film, şimdi...