19 / 04 / 2024

kuruçeşme yeni gece kulübü

kuruçeşme yeni gece kulübü

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

kuruçeşme yeni gece kulübü Haberi

kuruçeşme yeni gece kulübü

Sabah Gazetesi yazarı Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi.


 İşte o yazı 


İstanbul'da kışlık mekanlar bir bir kepenklerini indiriyor. Ulus 29 ile Fenix sezonu bitirdi mesela... Bu sırada da yazlık mekanlar bize göz kırpmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Suada'da düzenlenen partide Boğaz'ın ortasında dans edenleri görünce, 'Bu yaz ada atağa geçer mi? Yoksa ada insanı mı olacağız?' diye düşündük. Ortaköy'deki Capricorn da pazarları chill out partileri yapmaya başladı. Burası, yemek sonrası dans etmek için iyi bir alternatif olabilir. Aynı mekanda geçtiğimiz pazar Çiğdem Kayalı, eşi Uğurcan Kaya için bitmeyen bir doğum günü partisi düzenlemiş.


Kulağıma bir son dakika haberi daha geldi... Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp daha açılıyor. Mekan, Reina'dan çok...