29 / 03 / 2024

Kuşadası Viba Villaları satılık

Kuşadası Viba Villaları satılık

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Viba Villaları projesinde konutlar isteğe bağlı bir olarak toplam 10' lu bloklar şeklinde yükseliyor. Kuşadası Viba Villaları' nda fiyatlar 700 bin TL' den başlıyor.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Kuşadası Viba Villaları' nda fiyatlar 700 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Viba Villaları projesinde konutlar isteğe bağlı bir olarak toplam 10' lu bloklar şeklinde yükseliyor. Kuşadası Viba Villaları' nda fiyatlar 700 bin TL' den başlıyor.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası Viba Villaları satılık Haberi

Kuşadası Viba Villaları satılık

Kuşadası Viba Villaları projesinde villaya özel otopark, yüzme havuzu, bahçe bulunuyor. Proje Süzgeç Yapı imzasıyla yükseliyor.


Kuşadası Viba Villaları projesinde villalar isteğe bağlı olarak yapılıp hemen teslim ediliyor. Etaplar 10' lu villa şeklinde dizayn edildi.


Kuşadası Viba Villaları' nda fiyatlar 700 bin TL' den başlıyor ve 750 bin TL' ye kadar yükseliyor. Proje Aydın İl'i Kuşadası İlçe' sinde yükseliyor.


Kuşadası Viba Villaları iletişim

Adres: Cumhuriyet Mah. Devrim Sok.No:29/1 Kuşadası

Tel: +90 444 59 49 

Web: http://www.suzgecyapi.com/

Tülay...