19 / 04 / 2024

Kütahya kent yenileme

Kütahya kent yenileme

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya'ya yeni hastane açılıyor!

Kütahya’da kapatılan Kent Hastanesi’nin yerine açılacak olan yeni hastanenin tanıtımı yapıldı.

Kütahya akıllı kentlere dahil oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürütülen uzun süreli çalışmalar sonucunda imzalanan protokolle, Kütahya ’akıllı kent’lere dahil oldu.

Kütahya Çinili Camii yenilenecek!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Çinili Camii için hazırlanan yenileme projenin onaylandığı ifade etti. Gören, yaptığı açıklamada, projenin yakın bir tarih de hayata geçirileceğini kaydetti.

Kütahya Hayme Ana Hanımlar Lokali'nin temeli atıldı!

Kütahya Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hayme Ana Hanımlar Lokali’nin temeli, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve kent protokolünün katılımıyla atıldı.

Şerif Yılmaz: Kütahya, bölgeler arası bağlantı sağlayan stratejik kent!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ''Kütahya 13 ilçesi 27 beldesi ve 341 köyü ile Marmara-İç Anadolu Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde, bölgeler arası bağlantı sağlayan çok stratejik bir noktadadır'' dedi

Kütahya kent yenileme Haberi

Kütahya kent yenileme


Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.  Kütahya İl Genel Meclisinde görüşülerek programa alınan ve geçen yıl güzergahı belirlenerek alt yapı çalışması yapılan Emet’in Yağcık-Eğrigöz köy yolu 3 kilometre sıcak asfaltı ile, Bahatlar-Uzunçam köy yolu 1 kilometre, Konuş köyü yolu 2 kilometre onarım, 2 kilometre stablize yol, Abaş köyü 2 kilometre onarım ve 2 kilometre stabilize yol çalışmalarına için hazırlıklar tamamlanıyor.

Ayrıca geçen yıl teklif edilen Katrandağı köyü yolunda da bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Yağcık-Eğrigöz yolu sıcak asfalt çalışmaları 540 milyon TL’ye mal olurken, Bahatlar-Uzunçam yoluna 180 milyon TL. ödenek ayrıldı. Bu yolun geri kalan kısmı KÖYDES’ten karşılanacak. İl Genel Meclisince bu yıl köylerde yapılacak olan yol çalışmalarının toplam maliyeti...