25 / 04 / 2024

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe daire fiyatları

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe daire fiyatları

Kütan Mühendislik imzasıyla dizayn edilen Loca Gayrettepe projesi 8 bağımsız bölümden meydana geliyor. Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe daire fiyatları Haberi

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe daire fiyatları


Gayrettepe’nin yeni projesi Loca Gayrettepe'de satışlar başladı. 8 bağımsız bölümden meydana gelen Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe fiyatları 500 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.  Loca Gayrettepe'de 4 adet 1+1 ara kat daire, 2 adet 2+1 teraslı çatı dubleksi, 2 adet 1+1 bahçe kullanımlı daire seçenekleri bulunuyor. 


Kütan Mühendislik imzasıyla dizayn edilen Loca Gayrettepe projesi Gayrettepe Florance Nightingle Hastanesine komşu, etro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 


Tapu teslimlerin hemen yapıldığı Loca Gayrettepe projesinde anahtar teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Loca Gayrettepe Evleri'nde yerden ısıtma, kombi, otomatik panjur, kapalı devre kamera sistemi, akıllı ev sistemi gibi özellikler mevcut. 


Adres: Fersun sk. No:11Gayrettepe –Beşiktaş /İstanbul



www.yenilenengayrettepe.com

02123475252

Pınar...