19 / 04 / 2024

kuyumcukent

kuyumcukent

Kuyumcukent esnafı yaptıkları ortak basın açıklamasında 100 milyon lira dolandırıldıklarını açıkladı. Esnaflar kendilerini dolandıran kişinin bölgede 3 yıldır çalışan bir esnaf olduğunu belirtirken çeşitli iddiaları da dile getirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul sermayesini 54,4 milyon TL'ye çıkarıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 27 milyon 218 bin 798,16 TL olan çıkarılmış sermayesinin 54 milyon 437 bin 596,32 TL'ye çıkarılmasına karar verildi...

Kuyumcukent Gayrimenkul'un 6 aylık faaliyet raporu yayınlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı..

Kuyumcukent Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 6 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 1 Ocak 2018- 30 Haziran 2018 hesap dönemine ait gelir tablosunu yayınladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Bahçelievler'e lise!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) anadolu imam hatip lisesi yapım protokolü hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2018 faaliyet raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 1 Ocak 2018 - 31 Mart 2018 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Kuyumcukent esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ana sözleşmenin 6. şirketin sermayesi başlıklı maddesinin yeni tadilat metni 11 Nisan 2018 tarihinde tescil edildi.

Kuyumcukent'in sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 100 milyon TL kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarına uzatılması hususunda kabul edildi.

Kuyumcukent 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım 017 yılı olağan genel kurul toplantısı trscillendi ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri hakkında açıklama yaptı. 

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul sermaye geçerlilik süresi 2022'ye uzatıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 100 milyon TL kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarına uzatılması kararı kabul edildi...

Kuyumcukent Gayrimenkul 2017 genel kurul toplantı sonucu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 2017 genel kurul toplantı sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

kuyumcukent Haberi

kuyumcukent

İstanbul Kuyumcukent'te 3 yıldır faaliyet gösteren bir kuyumculuk firması iddiaya göre yaklaşık 100 milyon lira değerinde altınla birlikte ortadan kayboldu. 

Bir araya gelen 9 esnaf dolandırıldıklarını belirterek suç duyurusunda da bulundu. Kuyumcukent'te bir araya gelen mağdurlar yaptıkları basın açıklamasında tepkilerini dile getirdi.

"100 MİLYON LİRALIK DOLANDIRICILIK"

Mağdurların avukatı Ecem Oklu, "Şüpheliler bizim müvekkillerimizi yalanlarla altınlar çalındı, kaçırıldı, vereceğiz diyerek onları kandırarak böyle bir süreç yürütülmüştür. Olayda 9 mağdurumuz var. Biz burada haciz işlemi gerçekleştirdikten sonra olayın birçok mağduru bize ulaştı. Kendilerinin de aynı şekilde dolandırıldığını söylediler.
Şüphelilerden bir tanesi FETÖ'den firari ve yurtdışında bulunmakta. Almanya'ya da para aktarımı gerçekleştirmekteler. Hem altın hem altın ürünlerini göndermekteler.

Şüpheliler tam 9 kişiler. Aileler ve bu işi organize olarak yürütüyorlar. Meblağ olarak da 100 milyon liralık bir...