25 / 04 / 2024

kuzey marmara otoyolu bağlantı yolları

kuzey marmara otoyolu bağlantı yolları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı projeleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamının 2020'de hizmete girmesi planlanıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ortaya koyduğumuz hedefler, yaptığımız projelerle sınırlı değil. İnşallah bunların çok daha büyüğünü, güzelini ülkemizin kalkınmasına katkı koyacak çok daha büyük projeleri hep birlikte yapıp bitireceğiz" dedi.

Çekmeköy ve Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu imar planı askıda!

İstanbul Çekmeköy ve Beykoz İlçeleri, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Bağlantısına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy TEM bağlantısı imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy İlçesi TEM Bağlantısına ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu İSTOÇ-OSB bağlantısı imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin İstoç-OSB kavşağı kavşak bağlantı yolunun güney-doğu yönünde kaydırılmasına yönelik olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan plan değişikliği askıya çıkarıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu plan değişikliği onaylandı!

Kuzey Marmara Otoyolu Formula Bağlantı Yolu Revizyonu Projesine ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli plan değişikliği teklifi, İBB Meclisi tarafından 17 Nisan 2015 tarihli 5. birleşiminde oybirliği ile kabul edildi...

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihalesine ek süre!

Buna göre, Yap-İşlet-Devret modeli ile Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri kesimi işine ait ihale 7 Temmuz'da, Kurtköy-Akyazı kesimi işine ait ihale ise 30 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihalesi 6 Mayıs'ta!

Sakarya'dan da geçmesi planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi bağlantı yolları ihaleleri, 6 Mayıs ta yapılacak. Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayısta gerçekleşecek..

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara otoyolu ihalesindeki sözleşme şartlarının değiştirildiği iddiası TBMM'de!

Kuzey Marmara otoyolu ihalesindeki sözleşme şartlarının iş bitiminden sonra değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ek maliyet artışları TBMM gündeminde!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında yapılan ek maliyet artışları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda ihale şartları değişti mi?

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ulaştırma Bakanlığı ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun ihalesini alan ortak girişimin imzaladığı sözleşmedeki şartların değiştirildiğini söylemişti. Peki ihalenin şartları ne oldu? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Öztunç'tan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda, iş bitimi sonrası sözleşmede değişiklik yapılarak araç geçiş garantisi 4 katına kadar yükseltildi. Aynı zamanda işletme süresi 9 yıldan 13 yıla çıkarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, konuya ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili soru önergesi verildi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zamanın ve konforun değeri Kuzey Marmara Otoyolu ile yeniden belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun sadece Marmara'nın değil, tüm Avrasya Bölgesi'nin ulaşımında ve ticaretinde hayati bir rolü olduğunu açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yeni kesimleri yarın trafiğe açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan TEM-İzmit-1 Kavşağı ile TEM-Akyazı Kavşağı arası kesim yarın hizmete açılıyor. 

kuzey marmara otoyolu bağlantı yolları Haberi

kuzey marmara otoyolu bağlantı yolları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen projelerle 2020 yılı hedefleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Marmara Bölgesi'nde oluşturulan otoyol ringinin önemli bir parçası olan 398 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu, transit ve yük trafiğini şehir merkezinden uzaklaştıracak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun yaklaşık 253 kilometresi trafiğe açıldı. Otoyolun tamamının 2020'de hizmete girmesi planlanıyor. 

Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz ulaşımı sağlayacak 330 kilometrelik Ankara-Niğde Otoyolu da 2020'nin ortalarında açılacak. 

Toplam 846 kilometre uzunluğundaki 7 otoyol projesinin öncelikle hayata geçirilmesi, bu güzergahlarda oluşan trafik yoğunluğunun çözülmesi hedefleniyor.

Ankara-İstanbul hattına ekspres sefer

Hızlı tren işletmeciliği bugün dünyada yaklaşık 48 bin kilometrelik uzunluğa ulaştı.

Türkiye'de yüksek hızlı tren (YHT) ulaşımı 4 destinasyonda 13 il ile ülke nüfusunun yüzde 42'sine hizmet veriyor. Toplam yolculuk...