24 / 04 / 2024

Kuzu Grup özen kuzu

Kuzu Grup özen kuzu

İran'a 2011'de 57 bin konutluk Mesken Meher projesiyle giren Kuzu Grup, ilk etabı teslim etti. Dünya ülkelerinin gözünün İran'da olduğuna dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "İran'da Türk firmaları öne çıkacak" dedi.

Özen Kuzu: Mütekabiliyetle sektör büyür!

Özen Kuzu, Mütekabiliyetin sektörü hareketlendirdiğini ve pazarın 2014'te daha da ivme kazanacağını belirterek 5-10 milyar dolar kaynak getirişi olur dedi. 2014 yılında Mütekabiliyet Yasası dahilinde inşaat sektörünün daha da hareketleneceğini söyledi...

Özen Kuzu: Konut ihtiyacı artıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2013 yılı gayrimenkul sektörü hakkında açıklamada bulundu. Türkiye'nin konut ihtiyacının 550-600 bin civarında, yıkılıp yenilenecek 300-400 bin konut eklenecek...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Kuzu Grup 2018'de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Kuzu Grup CEO’su Özen Kuzu, 2018’de yüzde 8 büyümeyi hedeflediklerini mevcut projelere yeni yatırımlar eklemeye devam edeceklerini açıkladı. 

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup, yabancıya konut satışını 50 milyar dolara çıkaracak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2023’te yabancıya ev satışını yıllık 50 milyar dolara çıkarmanın Türkiye için zor olmadığını belirterek, “Ayrıca yabancıya konut satışı ihracat olarak değerlendirilmeli” dedi.

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup özen kuzu Haberi

Kuzu Grup özen kuzu

İran'a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesiyle birlikte Türkiye başta olmak üzere bölge ülkelerdeki inşaatçıların gözleri İran pazarına çevrildi. İran'da 2011'de 57 bin konutluk projeye imza atan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, pazarda en fazla Türk firmalarının öne çıkacağını söyledi. Kuzu, "Ambargolara rağmen yaklaşık 14 milyar dolarlık ticaret ilişkimizin olduğu İran'a coğrafi açıdan da yakın olmamız, Türkiye'nin İran'daki normalleşme sürecinden kârlı çıkacağına işaret ediyor" dedi. İnşaat sektörü açısından İran'da önemli bir altyapı iş hacmi olduğunu belirten Kuzu, "Özellikle toplu konutlarla kentlerin yüzünün yenilenmesi sürecinde alanında deneyimli Türk firmaları aktif olarak rol alacak" yorumunu yaptı. 


'İLK ETABI TESLİM ETTİK' 

Yıllar önce girdikleri İran pazarında 57 bin konutluk projeye imza attıklarını belirten Kuzu, Mesken Meher projesinin Tahran eyaletinin Parandan şehrindeki...