20 / 04 / 2024

Larus Palas projesi

Larus Palas projesi

Mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'te hayata geçirdiği 80 milyon $'lık Larus Palas'ın yanına kurulan alışveriş sokağı ünlü markaların akınına uğradı. Bisse'den Mudo'ya, İpekyol'dan Saat&Saat'e kadar birçok firma Larus Sokak'a gelecek...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Urcun Palas geliyor! Yeni proje!

Urcun Palas projesi DNI İnşaat tarafından İstanbul Bostancı Çatalçeşme'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 19 konut yer alıyor. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kentsel dönüşüm için doğru tasarım ve estetik kararlar şart! 

Şişli Belediyesi’ne kayıtlı tek kadın müteahhit olan Oylum Işık, Nişantaşı’ndaki ‘’Yeni Poyracık Palas’’ Projesi sektörün prestijli yarışmalarından olan Sign of the City Awards’ta en iyi konut kategorisine girdi...

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Ado Yapı'nın imzasını taşıyan Quadrom Palas projesi, Bahçelievler'in dönüşümünde vizyon olacak özellikleriyle bölgedeki projelere ilham veriyor.

Demirtaş Palas'ta teslimler 2018 Ocak'ta!

Satışların devam ettiği Demirtaş Palas Pendik projesi 163 adet daireden meydana geliyor. Daire fiyatlarının 225 bin TL'den başladığı Demirtaş Palas'ta teslimler 2018 Ocak'ta yapılacak.

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Palas Finans Şehir projesi Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alıyor. Ataşehir Sinpaş Palas projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017...

Larus Palas projesi Haberi

Larus Palas projesi

Mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'te hayata geçirdiği 80 milyon $'lık Larus Palas'ın yanına kurulan alışveriş sokağı ünlü markaların akınına uğradı. Bisse'den Mudo'ya, İpekyol'dan Saat&Saat'e kadar birçok firma Larus Sokak'a gelecek.


Mimar Hakan Kıran ile Göktürk'te hayata geçirdiği Larus Palas'ı gezdik. Göktürk'e eski palas kültürünü getirecek proje, ünlü markaların da uğrak yeri olmuş. Bir nevi apartman olan Larus Palas'ta işyeri açmak isteyen birçok yerli ve yabancı marka sıraya girmiş. Kıran, markaların ince elenip sık dokunarak tespit edildiğini söylüyor. Kıran, projesini şöyle anlatıyor: "Yaratıcılık ideali ile yaşayan insanların kolay kolay fırsat bulamadığı bir dünyadayız. Kendi hayallerimi ve 30 yıllık deneyimimi, tasarım amaçlı bir esere dönüştürdüm. Bu fırsatı bulduğum için şanslıyım. İnsanların bu esere yalnızca sahip olma değil, aynı zamanda ait olma ve gelecek...