18 / 04 / 2024

Lazzoni Mobilya haliçte otel mi açacak

Lazzoni Mobilya haliçte otel mi açacak

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut, Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyledi. Otel, 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

Ilgın İnşaat'ın WE Haliç projesinde kampanyalarda sınır yok. WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında banka kredisi kullanılmıyor. 

Haliç'te kat sınırı tartışması sürüyor! 4'e düşürülsün!

Haliç siluetini tehlikeye atan 10 kat kararı, yoğun tepkilerin ardından İBB Meclisi tarafından 6'ya düşürüldü. Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''Haliç'in yeni imar kararına'' yanıt verdi. İşte, Esra Boğazlıyan'ın haberi...

We Haliç'te peşinatsız 120 ay vade fırsatı!

Toplam 1.057 daireden meydana gelen We Haliç'te peşinatsız 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 

We Haliç'te satışlar 10 günde yüzde 40'a ulaştı!

Ilgın İnşaat ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile inşa edilen WE Haliç'te satış rakamları 10 günde yüzde 40’a ulaştı..

WE Haliç'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor.

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

We Haliç'te fiyatlar 219 bin 800 TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesinde 1+0 tipi dairelerin fiyatları 219 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Beyaz Rezidans Haliç projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Haliç Su Altı Karayolu Tüneli'nin detayları belli oldu!

İBB Başkanı Topbaş’ın "ustalık eseri" olarak nitelendirdiği ‘Haliç Su Altı Karayolu Tüneli’nin detayları belli oldu. Haliç’te inşa edilecek tünel köprü, deniz tabanına çakılacak kazıklar üzerine kurulacak.

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim kampanyası!

Beyaz Rezidans Haliç'te firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor.

Lazzoni Mobilya haliçte otel mi açacak Haberi

Lazzoni Mobilya haliçte otel mi açacak


Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut, Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyledi


Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla tanınan Lazzoni, 5 yıldızlı oteli ile turizme hızlı giriş yaptı. Önümüzdeki ay Sütlüce'de faaliyete geçecek olan Lazzoni Hotel, yine Lazzoni Mobilya tasarımlarıyla özel dekore edilirken; beğendiğiniz her mobilyanın aynısını sipariş verme olanağı tanıyor. 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlanan otelin inşaatında Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut ile bir araya geldik ve yatırımları hakkında konuştuk. 

 Turizm işine neden girdiniz? 

Biz direkt hizmet sektörü odaklı çalışıyoruz. Ben üçüncü kuşağım. Yani 1896'larda benim dedemin yaptığı ve şu anda mimarlık fakültelerinde ders olarak okutulan 'Serender'le başlayan bir üreticilik. O bölgenin yapı adına yapılan en önemli olayı. Birçok otelin içini...