25 / 04 / 2024

Lejant Proje ankara projeleri

Lejant Proje ankara projeleri

Lejant Proje, 3 yeni gayrimenkul projesi için çalışmalara başladı. Ankara Gölbaşı'nda yatay mimaride bir proje inşa edecek şirket, Çukurambar'da da konut, ofis ve oteli olan karma proje hayata geçirecek.

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018!

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1.478 adet daire ile 26 adet ticari birimden meydana gelen proje Ankara Çankaya Mühye’de yükseliyor.

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları!

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları 580 bin liradan başlıyor. 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan proje Ankara Mamak'ta hayata geçiriliyor. 

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları!

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Yenimahalle'de Başkent Sancak Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor...

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Başkent Emlak Konutları kampanyalı ödeme şekli!

Başkent Emlak Konutları kampanyalı ödeme şekli kapsamında peşin yapılan ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu proje Ankara Çankaya'da yükseliyor...

Empire İncek'te fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor!

41 katlı tek kule şeklinde yükselen Empire İncek, 243 adet residence daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın yeni kalbi İncek’te hayata geçiriliyor.

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Portova Ankara daire fiyatları!

Portova Ankara daire fiyatları minimum 550 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Aksa Yapı tarafından hayata geçirildi...

Lejant Proje ankara projeleri Haberi

Lejant Proje ankara projeleri

İNŞAAT sektöründeki mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar her alanda hizmet sunan Lejant Proje, 3 farklı inşaat projesine daha imza atıyor. Cubes Ankara, Aden Ballıkpınarı ve Mikroloft projelerini hayata geçireceklerini belirten şirket yetkilisi. "Aden Ballıkpınarı ile takipçilerine yatay mimarinin en özel örneklerinden birini sunan Lejant, Cubes ile hayatı doya doya yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor. Lejant Proje imzasıyla İstanbul'da hayata geçecek olan Mikroloft ise solo yaşamın getirdikleri çerçevesinde şekilleniyor" dedi. 


YATAY YAŞAM 

Lejant Proje'nin, inovatif yaklaşımıyla sektörde fark yaratmayı hedeflediğini belirten yetkili, "Dalgıç GY ve Lejant ortaklığıyla, Ankara'nın Gölbaşı Ballıkpınar Köyü'nde hayata geçen Aden Ballıkpınar, yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor. Aden Ballıkpınar'nın birinci etabında yaşam başlarken, ikinci etabı 2017'nin yaz ayında sahiplerine teslim edilecek. Aden Ballıkpman 'nda 2+1...