29 / 03 / 2024

Lejant Proje yeni proje

Lejant Proje yeni proje

Lejant Proje, 3 yeni gayrimenkul projesi için çalışmalara başladı. Ankara Gölbaşı'nda yatay mimaride bir proje inşa edecek şirket, Çukurambar'da da konut, ofis ve oteli olan karma proje hayata geçirecek.

Apple'dan bir ilk olabilecek proje! Yeni MacBook'lar böyle olabilir

Dokunmatik ekranlı cihazlar içinde bulunduğumuz çağda bi hayli çoğalmışken yeni bir iddia ortaya atıldı. önümüzdeki senelerde dokunmatik ekranlı MacBook  bilgisayar ailesiyle karşımıza çıkabilir.  

Folkart Nefes İstanbul sahiplerini bekliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, geçtiğimiz günlerde Folkart Nefes projesini satışa sunmuştu. Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje yeni sahiplerini bekliyor. 

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Bursa'ya 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara mesailerinden dev yatırımlarla döndü. Birçok proje yeni dönemde hızla hayata geçirilecek.

Şehristan Konutları'nda 195 bin TL’den ev sahibi olma imkanı!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...

İhlas Gayrimenkul Proje yeni pay alma hakkı kullanım süresi 7-8 Mart!

İhlas Gayrimenkul Proje ortaklarının yeni pay alma hakkı kullanım süresi içinde, kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 38 milyon 407 bin 791,522 TL..

2019'da 70 milyar TL'lik 12 ulaşım yatırımı açılıyor!

25 ili doğrudan etkileyecek olan 70 milyar TL'lik 12 proje yeni yılda bir bir hizmete alınacak. 3 yüksek hızlı tren hattı, 2 otoyol ve 7 tünel hem can ve mal güvenliğini sağlayacak hem de milyarlarca TL'lik tasarrufun önünü açacak. 

Nouvel Maltepe'de 60 ay 0 faizle!

Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesi 16 katlı 2 blokta 163 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje ''Yeni Hayata, Yeni Bakış'' sloganıyla basına tanıtılıyor. 

KÖY Zekeriyaköy Siyah Kalem İnşaat projesi!

KÖY Zekeriyaköy'de 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Proje ''Yeni havalimanı denince aklınıza artık KÖY Zekeriyaköy gelecek'' sloganıyla satışlara devam ediyor.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Doğanlar Yatırım Holding'ten Yenibosna'ya karma proje! Yeni proje!

Doğanlar Yatırım Holding Yenibosna'da 200 milyon dolar yatırım bedeliyle AVM ve rezidans projesine başlıyor. Projenin lansmanı Ağustos ayında yapılacak. 

Lejant Proje yeni proje Haberi

Lejant Proje yeni proje

İNŞAAT sektöründeki mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar her alanda hizmet sunan Lejant Proje, 3 farklı inşaat projesine daha imza atıyor. Cubes Ankara, Aden Ballıkpınarı ve Mikroloft projelerini hayata geçireceklerini belirten şirket yetkilisi. "Aden Ballıkpınarı ile takipçilerine yatay mimarinin en özel örneklerinden birini sunan Lejant, Cubes ile hayatı doya doya yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor. Lejant Proje imzasıyla İstanbul'da hayata geçecek olan Mikroloft ise solo yaşamın getirdikleri çerçevesinde şekilleniyor" dedi. 


YATAY YAŞAM 

Lejant Proje'nin, inovatif yaklaşımıyla sektörde fark yaratmayı hedeflediğini belirten yetkili, "Dalgıç GY ve Lejant ortaklığıyla, Ankara'nın Gölbaşı Ballıkpınar Köyü'nde hayata geçen Aden Ballıkpınar, yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor. Aden Ballıkpınar'nın birinci etabında yaşam başlarken, ikinci etabı 2017'nin yaz ayında sahiplerine teslim edilecek. Aden Ballıkpman 'nda 2+1...