19 / 04 / 2024

Leonardo Dalessandri kısa film

Leonardo Dalessandri kısa film

20 günde Türkiye'de 3500 km gezen, İtalyan yönetmen ve gezgin Leonardo Dalessandri tarafından çekilen 3 dakikalık kısa film, ülkemizi bir turistin gözünden ekrana taşıyor.

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri başladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ağustos ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün itibarıyla başladı.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: 3 milyon 576 bin 805 kişi kısa çalışma ödeneğinden yararlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, kısa çalışma ödeneği uygulamasının başladığı tarihten itibaren 3 milyon 576 bin 805 kişinin kısa çalışma ödeneğinden yararlandığını bildirdi.

Kısa çalışma ödeneğinin süresi iki ay daha uzatıldı!

Kısa çalışma ödeneğinin süresi Cumhurbaşkanı Kararıyla iki ay daha uzatıldı.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 3 Eylül'de başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını bildirdi.

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri başladı!

Temmuz işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün itibariyle başladı. T.C. kimlik numaralarının son hanesi 0-2 olanlara yapılacak.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 27 Temmuz'dan itibaren yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 27 Temmuz tarihinden itibaren yapılacağını belirtti.

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Leonardo Dalessandri kısa film Haberi

Leonardo Dalessandri kısa film

Türkiye’de 20 günde 3500 km gezen bir turistin çektiği 3 dakikalık kısa film.


Leonardo Dalessandri isimli İtalyan yönetmen ve gezgin tarafından çekilen bu kısa Türkiye filmi ülkemizi bir turistin gözünden ekrana taşıyor.


Filmi Kapadokya’dan Pamukkale’ye gezip, künefeden dönere kadar çeşitli Türk yemeklerini tattığını belirten Leonardo Dalessandri...