29 / 03 / 2024

Lider Hırdavat cıvata

Lider Hırdavat cıvata

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Çevre tarafından kuruldu.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdulkadir Kanık tarafından kuruldu.

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadakat Metal İnşaat Elektrik Hırdavat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sedat Can tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Cihanker tarafından kuruldu.

Lider Hırdavat cıvata Haberi

Lider Hırdavat cıvata


Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak. 


Lider Hırdavat-Cıvata sahibi Hasan Ocakcı, uzun yıllar sektörde faaliyet gösterdikten sonra 2014'te kendi firmasını kurduğunu ifade ederek, ağırlıklı olarak inşaat sektörüne yönelik iş güvenlik malzemeleri, nalbur ürünleri ve elektrikli el aletlerini toptan tedarik ettiklerini kaydetti. 

Aynı zamanda perakende satışlarının da olduğunu belirten Ocakcı, şu anda 60 metrekarelik mağaza ve 180 metrekare depo ile hizmet verdiklerini söyledi. Ocakcı, "Hızlı büyüdük. Önümüzdeki yıl bin metrekarelik yeni mağazamıza taşınmayı hedefliyoruz. Şu an 15 bin çeşit ürünümüz var. Yeni mağaza ile birlikte 150 bin çeşide ulaşacağız" dedi. İş hacmini de 4 katına çıkarmak istediklerinin altını çizen Ocakcı, "Bu işe sıfırdan başladım. Dükkânı nasıl dolduracağım diye düşünürken,...