20 / 04 / 2024

Linya Gayrimenkul yakuplu

Linya Gayrimenkul yakuplu

Linya Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Erol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Beylikdüzü Yakuplu'da kuruldu

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Çuhadaroğlu Beylikdüzü'ndeki gayrimenkul değerlemesini yayınladı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki projesinin 2017 değerleme raporunu yayınladı..

Beylikdüzü Yakuplu'da BP'ye ait 2 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 2 adet akaryakıt istasyonu satışa çıkarıldı. Taşınmazlar için teklifler alınmaya başlandı.

Shell Petrol'den Beylikdüzü'nde satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam alanı 69 bin 697 metrekare.

Kiler GYO Yakuplu 3 parsel arsa değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Yakuplu 3 parsel arsa değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Afghanturk Lojistik Turizm Tekstil Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afghanturk Lojistik Turizm Tekstil Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Salım Azımı tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceylan Construction Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mesut Arın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi'nde kuruldu.

Eganis Medikal İnşaat Gayrimenkul Madencilik Petrol Enerji Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb açıldı!

Eganis Medikal İnşaat Gayrimenkul Madencilik Petrol Enerji Otomotiv İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Savaş Akyüz Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde açıldı.

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Alpaslan Otomotiv ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpaslan Otomotiv ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Alpaslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, 204. Sokak'ta kuruldu.

Linya Gayrimenkul yakuplu Haberi

Linya Gayrimenkul yakuplu

Linya Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Erol tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Linya Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin 500 bin TL'lik hissesi Ömer Erol'a ait. 


Linya Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Linya Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No:159 Kat: 2...