18 / 04 / 2024

locca gayrettepe fiyat

locca gayrettepe fiyat

Locca Gayrettepe projesinin yüzce 60'ı satıldı. Teslimler başladığı projede 1+1 küçük daireler 510 bin TL'den satılıyor.

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Locca Bodrum güncel fiyat 2018!

Çatal adasının karşısında konumlandırılan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor..

Locca Beykent 2018 fiyat bilgisi!

Locca Beykent projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Locca Beykent 2018 fiyat bilgisi detayları haberimizde yer alıyor.

Locca Beykent fiyat listesi 2018!

Su Yapı Gayrimenkul imzası ile yükselen Locca Beykent projesinde kalan son 20 daire için satışlar devam ediyor..

Loca Gayrettepe'de teslimler başladı!

Locca Gayrettepe projesinin yüzce 60'ı satıldı. Teslimler başladığı projede 1+1 küçük daireler 510 bin TL'den satılıyor.

Loca Gayrettepe fiyat!

Haziran ayında konut teslimlerin yaşanacağı Loca Gayrettepe projesi Kütan Mühendislik imzası taşıyor. Loca Gayrettepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor.

Locca Bodrum Turgutreis'te anahtar teslim villalar!

Locca Bodrum fiyat listesine göre minimum fiyat 1 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Projede her villanın kendine ait havuzu bulunuyor.

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Ziynet Sali'nin Gayrettepe'deki evinin fiyatı dönüşümle birlikte üçe katlandı!

X Factor Star Işığı yarışmasıyla popülerliğini iyice arttıran Ziynet Sali'nin şansı açıldı.Sali'nin yıllar önce Gayrettepe'den 400 bin TL'ye aldığı daire 'kentsel dönüşüm süreci'ne girince, dairenin fiyatı neredeyse üçe katlandı.

MM Proje Armoni Residence fiyat!

MM Proje Armoni Residence fiyat listesi 525 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Gayrettepe Armoni Residence 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor...

MM Proje Armoni Residence satış ofisi!

MM Proje Armoni Residence satış ofisi ile 0216 651 77 30 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Armoni Residence Gayrettepe fiyat listesi 525 bin dolardan başlıyor...

Armoni Residence fiyat listesi!

İstanbul Gayrettepe'de yükselen Armoni Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Nissa O2 Residence 'ın metrekare fiyatı 1.900 dolar!

Nissa O2 Residence 'ta daireler için belirlenen metrekare birim fiyatı 1.900 dolar ile 3 bin 500 dolar arasında farklılık gösteriyor. Ayrıca proje için Türkiye İş Bankası 'nda kredi desteği de sağlanabiliyor

locca gayrettepe fiyat Haberi

locca gayrettepe fiyat

Yüzde 60'ı satılan Locca Gayrettepe projesinde 2 +1 daire kalmadı. Son 1+1 lerin kaldığı projede yaşam başladı. Yatırımcıların yüzünü güldüren proje 2 bin 200,-TL kira ortalamasıyla hızlıca kiralanabiliyor. Projedeki 1+1 küçük daireler 510 bin TL'den, 1+1 büyük daireler 630 bin TL'den satılıyor. 


Şehrin tam göbeğinde, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinin arasında, E5 ve Boğaziçi köprü yolunun yanında, metro ve metrobüse 5 dk lık yürüme mesafesinde bir semt Gayrettepe. Semti önemli kılan sadece merkezi lokasyonu değil üstelik, aynı zamanda üst gelir grubundan ailelerin tercih ettiği sakin, nezih bir semt olması; hastaneler, oteller, okullar, alışveriş merkezleri, bankalara yakınlığı da semti cazip kılıyor.


Loca Gayrettepe’de Proje özellikleri;Toplam 8 bağımsız bölüm bulunuyor. Bunlarda 6 tanesi 1+1 ve 2 tanesi 2+1.


Projede iki adet bahçe dubleksi daire mevcut...