19 / 04 / 2024

Lord Roger Hickman satılık ev

Lord Roger Hickman satılık ev

İngiltere'de yaşayan Lord Roger Hickman (72), 1 milyon Pounluk (yaklaşık 4.5 milyon lira) evini satışa sundu.

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Uzman ekonomistten korkutan uyarı: ‘Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir’

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, Türkiye’deki ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Kelly, “Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir” dedi.

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Rehab Alshehne tarafından kuruldu.

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyrut'ta Hussan Eddın Hawar tarafından kuruldu.

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Seyyed Elyas Mohammad Alı Nezhad kuruldu.

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Lord 11 Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 11 Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Iurıı Suslov tarafından kuruldu.

Buradan 1100 TL'ye 1 metrekare arazi alan lady ve lord oluyor!

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısındaki tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak lady ve lord unvanına sahip olan 52 bin 500 kişi bulunuyor.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Roger Smith'den Kanal İstanbul yorumu!

Türkiye gündeminden düşmeyen Kanal İstanbul projesi, deprem hakkında da düşündürmeye başladı. Ünlü Jeolog Roger Smith, Kanal İstanbul projesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Buradan arazi alan lord ve lady oluyor! 

Türkiye'de, İskoçya'nın batı kıyısında yer alan tarihi Glencoe Bölgesi'nden 1 metrekarelik arazi alarak "lord" ve "lady" unvanına sahip olan 40 bin kişi bulunuyor.

Lord Roger Hickman satılık ev Haberi

Lord Roger Hickman satılık ev

İngiltere'de yaşayan Lord Roger Hickman (72), 1 milyon Pounluk (yaklaşık 4.5 milyon lira) evini satışa çıkardı. Satıştan elde edilecek parayı bağışlamaya karar veren Hickman, bir piyongo sistemi kurup çekilişe katılacak kişilerden 5 Pound (22 lira) talep etti. Bu yöntemle çekilişe katılanlar, 5 Pound verip, 1 milyon Pounluk evi kazanma şansı elde etti. 2 odalı ve lüks döşenmiş ev, Londra'nın en önemli tarihi yerlerinden olan Ulusal Tarih Müzesi'ne, meşhur Harrods mağazasının yürüme mesafesinde yer...