20 / 04 / 2024

LUX Bodrum açılış

LUX Bodrum açılış

MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlıklık yatırımla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort&Residences, hizmete açıldı. Otel 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villadan meydana geliyor.

LUX Bodrum Resort and Residences 19 Mayıs'ta açılacak!

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs Cuma günü hizmete giriyor.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Estetihca yurt dışına açılıyor!

Wellness konseptini hayata geçicerek olan MYC Partners, Bodrum LUX oteline sağlığı getiriyor. Şirket, yeni konseptle sezonu 12 aya uzatmayı hedefliyor.  

Alp Kırşan Bodrum'a yerleşti!

Survivor sunuculuğunu bırakan Alp Kırşan, ailesiyle birlikte sessiz ve sakin bir hayatı tercih etti. Kırşan, yoğun geçen 7 yılın ardından Bodrum'a yerleşti.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum açılış Haberi

LUX Bodrum açılış

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort&Residences kapılarını açtı. 70 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip LUX Bodrum, Bodrum'da yer alıyor.


Dünyaca ünlü otel zinciri olan LUX’e emanet edilen otelde 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villa bulunuyor.


Toplam 3 bin metrekarelik alanda inşa edilen otel,  golf alıştırma sahası, spa ve wellnes hizmeti veriliyor. LUX Resorts&Hotels’in CEO’su Paul Jones, “LUX Bodrum’u global büyümemizin önemli bir adımı olarak görüyoruz” şeklinde...