24 / 04 / 2024

Madonna lizbon

Madonna lizbon

Dünya starı Madonna, 11 yaşındaki oğlu David Banda için Portekiz'in başkenti Lizbon'dan 9 milyon Dolara ev aldı.

Madonna oğlu için Lizbon’dan 22.5 milyon liraya ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD'li popçu Madonna manevi evladı David Banda için Lizbon’da 5 milyon sterline (22,5 milyon lira) ev aldı. Madonna, oğlunun futbol yeteneğinin gelişmesi için elinden geleni yapıyor.

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Hadise, dünya yıldızlarına komşu oluyor!

Şarkıcı Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden konut satın almak için 20 milyon lirayı gözden çıkardı.

331 Türk, Portekiz’den ev alarak Golden Visa’dan yararlandı!

Yurtdışında gayrimenkul yatırımının en doğru adresi olan GRED, dünya devi Knight Frank’in Türkiye resmi iş ortağı olarak yönünü Portekiz Lizbon’a cevirdi. 

Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Geçtiğimiz gün Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlenen manken Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Portekiz’de yatırımın yanında yaşam alternatifiniz olsun!

Başkenti Lizbon’un İstanbul’a olan benzerliğiyle dikkat çeken Portekiz, Türkler’in yanı sıra tüm dünyanın radarında… 

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Portekiz'den ev almanın avantajları neler?

Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşamak veya yatırım yapmak isteyen Türk vatandaşlar için de bir cazibe merkezi oldu.

Portekiz, Türk yatırımcıların radarında!

Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşamak veya yatırım yapmak isteyen Türkler için de bir cazibe merkezi oldu.

Portekiz'den neden ev almalı?

Kültür yapısı, şehir manzaraları, hatta insanları ile ‘İstanbul’un ikizi’ olarak adlandırılan Lizbon, Türk yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Peki Portekiz'den neden ev almalı?

Madonna lizbon Haberi

Madonna lizbon


Madonna, evlatlık aldığı oğlu David Banda'ya Benfica alt yapısında top koşturması için teklif götürülünce, dünyaca ünlü şarkıcı bir an bile düşünmeden Portekiz'e taşınma kararı aldı..


Dünya starı Madonna, 11 yaşındaki oğlu David Banda için Portekiz'in başkenti Lizbon'dan 9 milyon Dolara ev aldı. Amerikalı şarkıcının,bu şehre taşınmasının nedeni ise üvey oğlu Banda'nın Benfica alt yapısında forma giyecek olması


Haziran ayının sonunda yıllığı 30 bin Pound olan Fransız eğitimi veren liseye kaydettiren ünlü isim, Eylül ayının başında ise Portekiz'e yerleşti. Madonna oğlu, David Banda'yı 2006 yılında Afrika ülkesi Malawi'den evlatlık almıştı.


Vatan...