16 / 04 / 2024

Mahmutbey Esenyurt metro hattı ihalesi

Mahmutbey Esenyurt metro hattı ihalesi

İBB metro yatırımlarına hız verdi. 18 Mayıs Perşembe günü 6 metro ve 1 havaray hattının danışmanlık hizmet alımı ihalesi yapılacak.

Mahmutbey Esenyurt metro ihalesi 11 Ağustos'ta!

Mahmutbey Esenyurt metro ihalesi 11 Ağustos Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Proje 2 milyar 211 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

İstanbullular dikkat: 3 yeni metro hattı geliyor

Kredi onayı alınarak Kaynarca-Tuzla, Mahmutbey-Bahçeşehir ve Ümraniye-Göztepe metro hatları için finansman sağlandı. İşte detaylar...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu 2024'te açılacak!

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun Esenyurt’la bağlanmasını sağlayacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. 3.5 milyon insanın yaşadığı 5 ilçeden geçecek olan hattın 2024'te hizmete alınması planlanıyor.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Mahmutbey Esenyurt metro hattı ihalesi Haberi

Mahmutbey Esenyurt metro hattı ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 18 Mayıs 2017 Perşembe günü 6 metro ve 1 havaray hattının danışmanlık hizmet alımı ihalesini gerçekleştirecek. İhaleler yarım saat arayla yapılacak. 


Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu,  Mahmutbey Esenyurt Metro Hattı, Başakşehir Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı Halkalı Metro Hattı ve Sefaköy Başakşehir Havaray Hattı'nın danışmanlık hizmet alımı ihalesi 18 Mayıs'ta yapılacak. 


1-) Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Kontrollük, Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 18 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


2-) Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu ile Sarıgazi (Hastane)-Taşdelen-Yenidoğan Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Kontrollük, Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 18 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek


3-) Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Kontrollük, Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 18 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.


4-) Mahmutbey...