25 / 04 / 2024

mahsum boran

mahsum boran

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elitok tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Boran Karaman tarafından kuruldu.

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Boran Düzgün tarafından kuruldu.

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Bulut tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mahsum Demir tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

mahsum boran Haberi

mahsum boran

Söke'de hizmet veren Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor. Ocak ayında  Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından Hacılar Camii karşısında hizmete açılan Güneş Gayrimenkul, tatil kampanyasıyla konut satışlarının artmasını sağlamak istiyor.


Emin Geldegül, "Kampanyamız yaz ayı süresince devam edecek. İki kişinin yararlanabileceği tatil kampanyamıza şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor" dedi.  


Emin Geldegül, tatil kampanyasıyla emlak sektöründe müşteri odaklı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Geldegül, "5 aylık süreçte Söke’de geniş bir müşteri portföyüne ulaştık. Ev satarken bunun da yanında müşterilerimize, özellikle evli çiftlerimize ve ailelere jest yapmak istedik. Ev almak isteyen ailelerimizi Güzelçamlı’da bulunan ve firmamızla anlaşmalı lüks bir otelde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Ev almak isteyip bunun da yanında tatile çıkmayı da arzulayan Sökeliler...