24 / 04 / 2024

Makrom Tek Tuzla teslim tarihi

Makrom Tek Tuzla teslim tarihi

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yükselecek olan Makrom Tek Tuzla projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki Ağustos ayında başlayacak

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor! Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura takvimi 2023

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor. Peki TOKİ İstanbul kura çekilişi tarihleri ne zaman? İşte Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Tuzla, Arnavutköy kura takvimi...

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz! Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz devam ediyor. İşte tek tek açıklanan Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

Makrom Yapı yöneticilerinden kimler serbest bırakıldı?

İstanbul Esenyurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Makrom Yapı yöneticilerinden 4 kişi serbest bırakıldı, işte serbest bırakılan Makrom yöneticileri...

Makrom Yapı'nın 6 üst düzey yöneticisi tutuklandı!

İSTANBUL Eseryurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak 50 milyon TL'nin üzerinde haksız kazanç sağlamak suçuyla gözaltına alman Makrom Yapı'nın 6 üst düzey yöneticisi tutuklandı.

Maket üzerinden konut satan Makrom Yapı'ya 18 gözaltı!

Maket üzerinde konut satışı yapan Makrom Yapı’ya düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Esenyurt ve Tuzla’da teslim etmesi gereken yüzlerce konutu teslim etmeyen şirketin 800 vatandaşı dolandırdığı öğrenildi.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Makrom Tek Tuzla teslim tarihi Haberi

Makrom Tek Tuzla teslim tarihi

'Merhaba Anadolu!' sloganıyla satışa çıkan Makrom Tek Tuzla projesi Makrom Yapı'nın yeni projesi olarak Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yükselecek. Makrom Yapı'nın Makromtek Esenyurt projesinin yoğun ilgi görmesi sebebiyle, Tuzla'da ikinci Makromtek projesi için düğmeye basıldı.


800 konuttan meydana gelecek olan Makrom Tek Tuzla projesinin teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Projenin yapımına ise bu yılın Ağustos ayında başlanacak.


7 katlı 10 bloktan oluşan Makromtek projesinin ortak alanlarında sauna, solaryum, kapalı otopark, Fin hamamı, evcil hayvan oteli, solaryum, açık ve kapalı yüzme havuzu, kreş, çocuk oyun parkı, sinema salonu, squash, tenis kortu yer alacak.


Makromtek Tuzla'da 28 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında daire fiyatları şöyle;


51 metrekarelik 1+1 daireler 36 bin TL'den, 

80 metrekarelik 2+1 daireler 52 bin TL'den, 

105 metrekarelik 3+1 daireler 78 bin TL'den başlayan fiyatlarla...