18 / 04 / 2024

makyol inşaat beylikdüzü

makyol inşaat beylikdüzü

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Chubb, inşaat projelerinde çözümler sunuyor!

Dünyanın lider inşaat ve mühendislik sigortacılarından Chubb, Türkiye'de inşaat ve mühendislik projeleri için özel ve esnek sigorta çözümleri sunuyor. 

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasına sahip. İşte Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017...

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde erken teslim avantajı!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı..

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 bin TL peşinatla!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı…

makyol inşaat beylikdüzü Haberi

makyol inşaat beylikdüzü

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.


Bugüne kadar adını köprü, otoyol, havalimanı gibi projelerle duyuran Makyol, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. Şirket, 5 yıl içinde üretmeyi hedeflediği 5 proje için gayrimenkul geliştirilebilecek 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.


Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerin Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu da olacağını kaydetti. Projeler içinde en küçük arazinin Beylikdüzü olduğunu dile getiren Tüfekçi, Bahçeşehir Akbatı Alışveriş Merkezi yanındaki arsalarında yapacakları projenin yüzde 20 daha büyük olacağını söyledi.


‘Doğru zaman, doğru yer’


Arazi stoklarına rağmen konut üretimi için beklediklerini belirten Tüfekçi, “Makyol’un inşaat sektöründe elde...