28 / 03 / 2024

Makyol İnşaat satılık daireler

Makyol İnşaat satılık daireler

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Makyol İnşaat satılık daireler Haberi

Makyol İnşaat satılık daireler

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.


Bugüne kadar adını köprü, otoyol, havalimanı gibi projelerle duyuran Makyol, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. Şirket, 5 yıl içinde üretmeyi hedeflediği 5 proje için gayrimenkul geliştirilebilecek 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.


Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, sıradaki projelerin Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu da olacağını kaydetti. Projeler içinde en küçük arazinin Beylikdüzü olduğunu dile getiren Tüfekçi, Bahçeşehir Akbatı Alışveriş Merkezi yanındaki arsalarında yapacakları projenin yüzde 20 daha büyük olacağını söyledi.


‘Doğru zaman, doğru yer’


Arazi stoklarına rağmen konut üretimi için beklediklerini belirten Tüfekçi, “Makyol’un inşaat sektöründe elde...