18 / 04 / 2024

malatya arena açılış tarihi

malatya arena açılış tarihi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Arena yükseliyor. Malatya Arena'nın inşaatında yüzde 60 oranında yol alındı...

Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde geçen yıl yapımına başlanan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

malatya arena açılış tarihi Haberi

malatya arena açılış tarihi

Malatya Arena Stadının inşaatında yüzde 60 oranında yol alındığı bildirildi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Arena yükseliyor yüklenici firma aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma İlsan İnşaat tarafından yapılan Malatya Arena Stadı 25 bin seyirci kapasiteli. 59 milyon 838 bin TL sözleşme bedeliyle yaptırılan Malatya Arena Stadı, 136 bin 585 metrekarelik bir alanı kapsıyor. 


ÇELİK KONSTRÜKSİYONLARIN YÜZDE 57'Sİ TAKILDI 

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadında, zeminde yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle, gecikmeli devam eden inşaatın fiziki gerçekleşmesinin yüze 60 oranında olduğu bildirildi. 

Türkiye'nin en modern statlarından birisi olacak olan Malatya Arena Stadının üst kısmı kayısı şeklinde yapılacak. Malatya'nın en büyük ekonomik geliri olan kayısının...