18 / 04 / 2024

malatya arena

malatya arena

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ işbirliğinde yapılan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena'ya, kentin değerlerinden birinin adının verilmesi isteniyor. İşte konuyla ilgili açıklamalar...

Malatya Arena 400 günde bitecek!

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı. Stadın, 400 iş gününde tamamlanacağı da belirtildi.

Malatya Arena'nın inşaatı devam ediyor!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Elazığ Karayolu üzerine İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Arena Stadının yüzde 40 oranında tamamlandığını belirterek "Malatya Stadyumunun fiziki gerçekleşme oranı yüzde 40" dedi

Malatya Arena Stadı inşaatı hızla sürüyor!

TOKİ tarafından yüklenici firma aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatında yüzde 60 oranında yol alındı.

Malatya Arena'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından Arena yükseliyor yüklenici firma aracılığıyla yaptırılan Malatya Arena Stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Malatya Arena kayısıyı andıracak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde geçen yıl yapımına başlanan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde geçen yıl yapımına başlanan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Malatya Arena'da sona yaklaşılıyor!

Dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 80'i tamamlandı. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek: "İnşallah stat ikinci yarıya yetişir" dedi.

Malatya Arena'nın yüzde 75'i tamam!

Malatya'da, dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yaklaşık yüzde 75'i tamamlandı

Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’lik bölümünün tamamlandığı bildirildi. Temmuz başında ise üst kaplama çalışmaları başlayan Malatya Arena’da şu ana kadar yüzde 75’lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Malatya Arena Stadı yeni sezonun ikinci yarısına yetişecek!

Malatya Arena Stadı planlanan tarihten daha erken bitirilecek. Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2012 yılında inşaatına başlanan stadın 2016-2017 futbol sezonuna yetişeceğini söyledi.

malatya arena Haberi

malatya arena

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde geçen sene yapımına başlanan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena'ya, kentin maddi ve manevi değerlerinden birinin adının verilmesi isteniyor.


Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, kentin ileri gelenlerinin aynı fikirde olduğunu, stada verilecek ismin Malatya'yı temsil etmesi gerektiğini söyledi.


Stadyumun Malatya'yı maddi ve manevi anlamda temsil eden bir isim oması arzusunda olduklarını belirten Kılıç, "Stadın ismi her müsabakada ulusal ve yerel basında geçiyor. Bu yüzden Malatya'yı temsil eden bir ismin buraya daha yakışacağının doğru olacağı kanaatindeyim. Bununla ilgili de ilerleyen zamanlarda milletvekillerimizle Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yle görüşüp konuyu Gençlik ve Spor Bakanımıza iletip gerekirse Başbakanımıza iletmeleri yönünde görüşmelerimiz devam edecek" diye konuştu. 


Kılıç, isim belirleme noktasında Malatya'daki...