19 / 04 / 2024

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık kayısı fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Eski Malatya Maallesi'ndeki 211 Ada, 1 Parselde kayıtlı kayısı fabrikasını 6 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, kira gelirleriyle eski eserleri onarıyor!

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, vakıf mülklerinden aldığı kira gelirleriyle hem eski eserleri onarıyor hem de bazı sosyal yardımlar yapıyor.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Malatya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Eski Malatya Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Malatya Balaban'a ek sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmını da restore ederek sosyal tesise dönüştürdü.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis Haberi

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis


Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaparak, çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.


Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tadilatı yapılan binanın, Balaban’da önemli bir eksikliği gidereceği bildirildi.

Kalabalık bir nüfusun yanı sıra, Malatya-Ankara yol güzergâhında olması nedeniyle yoğun bir araç trafiğinin olduğu Balaban’a; Büyükşehir Belediyesi 480 m2’lik bir sosyal tesis kazandırdı.

Yapılan restore çalışmaları kapsamında, mevcut binanın bakım ve onarımı yapılarak; dış cephe mantolama ve boyası, iç mekan elektrik ve mekanik tesisatları, iç cephe duvar boyaları, iç mekanların zemin kaplaması, iç kapılar, dış cephe tabelası, çatı olukları ile bacalar yenilendi.

Tamamen bitirilen restorasyon çalışmaları ile eski Belediye binasının Çok Amaçlı Sosyal Tesis olarak Balaban’a hizmet vereceği...