19 / 04 / 2024

malatya Kuzey Kuşak Yolu

malatya Kuzey Kuşak Yolu

Malatya için büyük önem arz eden ve çevre yolu altında bulunan birçok mahallenin gelişimine katkı sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kuzey Kuşak Yolu için 10 ev yıkılacak!

Kaynarca Mahallesi sınırları içinde geçen Kuzey Kuşak Yoluyla birleşecek olan bağlantı yolunun 300 metrelik bölümünde ise çalışmalar devam ediyor. 300 metrelik bölümde bulunan 10 ev kamulaştırılarak yıkılacak.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.

Erbap Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbap Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  Atif Sarıgül ve Resul Kuşak tarafından kuruldu.

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Malatya’da 1 yılda 6 bin depremzede aileye yeni konut yapıldı!

Malatya’da yaklaşık 2 milyar liralık yatırımın hayata geçirildiğini anlatan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 234 bin bağımsız bölümde hasar tespitinin yapıldığını açıkladı.

Naci Görür: İstanbul'da 2 fayda deprem bekliyoruz!

İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, 7 üzerinde deprem beklediğini söyleyerek, "Depremi iki fay hattında bekliyoruz. İstanbul'da 500 bin insanın hayatı tehlikede. En tehlikeli olan Avrupa Yakası Haliç'ten başlayıp Silivri'ye giden ve 10 km içindeki kuşak" dedi.

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

malatya Kuzey Kuşak Yolu Haberi

malatya Kuzey Kuşak Yolu


Malatya için büyük önem arz eden ve çevre yolu altında bulunan birçok mahallenin gelişimine katkı sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Uzun vadeli ulaşım planlamasının en önemli parçalarından biri olan Kuzey Kuşak yolunda, Melekbaba bölümü start aldı. Toplam uzunluğu 13.3 kilometre olan kuşak yolu Taştepe, Melekbaba, Kaynarca, Çarmuzu ve Hanımınçiftliği mahallelerinden geçiyor.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kuşak yolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geziye bazı daire başkanları ve muhtarlar da katıldı.

12 kilometresi açıldı

13.3 kilometre uzunluğundaki Kuzey Kuşak yolunun 12 kilometrelik bölümünün açıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çarmuzu girişinden başlayıp kuzey kuşak yoluna bağlanan 1.3 kilometrelik bağlantı yolunun da açıldığını söyledi.



Malatya Büyükşehir...