20 / 04 / 2024

malatya yol yatırımları

malatya yol yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'nını 39 sokağını sıcak asfaltla kapladı.

Malatya Kuzey Kuşak Yolu'nun 12 kilometresi açıldı!

Malatya için büyük önem arz eden ve çevre yolu altında bulunan birçok mahallenin gelişimine katkı sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Malatya Doğanşehir'deki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya'daki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’in yol problemlerinin çözümü noktasında var gücüyle çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallenin ulaşım sorununu çözdü.

Malatya'nın yolları asfaltla buluşuyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Aşağı Karagöz Mahallesinin ulaşımını sağlayan mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya Başpınar'a yeni köprü!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Yazıhan ilçesine bağlı mahalle yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Büyükşehir'den 7 mahalleye yol yatırımı!

Malatya’ya yakın ilçelerden biri olan Akçadağ’da yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi 7 mahallenin daha yol problemini çözdü.

Malatya Arguvan'ın yolları yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arguvan ilçesinin uzun yıllardır bekleyen yol sorunlarını çözüyor. Arguvan’ın toplamda 47 kilometre uzunluğunda olan 2 grup yolu standartlara uygun hale getiriliyor.

Malatya Battalgazi'nin yolları genişletiliyor!

Malatya genelinde yol çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan Şanlıkaya Mahallesi ile Çolakoğlu Mahallelerinin yolunu asfaltladı.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

malatya yol yatırımları Haberi

malatya yol yatırımları


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın değişik mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Özalper, Çöşnük ve Fırat Mahallelerinde toplam 39 sokak sıcak asfalt ile kaplandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü ve diğer kurumlar tarafından altyapısı yenilenen birçok sokakta asfaltlama çalışmasını büyük oranda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi; Özalper mahallesinde 8, Fırat Mahallesinde 27, Çöşnük Mahallesinde de 4 sokakta asfaltlama çalışması yaptı.

Toplam 10 kilometrenin üzerinde asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunmayan sokakları asfaltlayarak kazı çalışmaları sonrası oluşacak kirliliğin de önüne geçti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve beraberindeki bazı genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte yapılan çalışmaları inceledi.

Fırat Mahallesine yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Muhtar Remzi Akdemir, kış aylarında Fırat Mahallesinin altyapısının yenilendiğini belirterek, “Başta Büyükşehir Belediye...