23 / 04 / 2024

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi yapılandırma

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi yapılandırma

Maliye Bakanı Naci Ağbal önemli açıklamalarda bulunuyor. "Toplam 77,6 milyar TL alacak yapılandırıldı" diyen Ağbal şöyle devam etti:

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Son Dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Togg fabrikasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un üretim tesisine ziyarette bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bankalara seslendi: O dönem artık geride kalmalı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, para politikalarında sadeleşme ve sıkılaşma adımlarının devam edeceğini belirterek özel bankalara sadece tüketici kredilerine odaklandığı dönemi geride bırakmalarını söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Piyasaları neler bekliyor? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hangi adımları atacak?

Piyasanın umutla fiyatladığı Mehmet Şimşek'in, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı şeklinde görev alacağı açıklandı. Piyasalarda dikkatler artık uygulanacak politikaya odaklandı. İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması: Hızlı gerilemenin devam etmesini bekliyoruz...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tüketici fiyat endeksinin (TÜFE) verilerinin açıklanmasının ardından enflasyona ilişkin açıklama yaptı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması! Yüzde 45'in altına gerilemesini bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kritik enflasyon mesajı geldi. Peki "Nisan ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? TÜİK Nisan ayı rakamları hangi gün belli olacak? İşte detaylar...

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi yapılandırma Haberi

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi yapılandırma

Maliye Bakanı Naci Ağbal önemli açıklamalarda bulunuyor. "Toplam 77,6 milyar TL alacak yapılandırıldı" diyen Ağbal şöyle devam etti:


"Bir önceki yapılandırmaya göre başvurularda yüzde 64,2, yapılandırılan tutarda yüzde 96,3 artış meydana geldi.


90 milyar TL vergi alacağının yaklaşık yüzde 51'i olan 46 milyar TL yapılandırıldı."


Milliyet/Uzmanpara


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Kamuya olan borçlar için getirilen yeniden yapılandırma imkanına, rekor başvuru geldi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırmadan yararlanmak için 8 milyon 527 bin 452 başvuru dilekçesi alındığını belirterek, "Yapılandırılan toplam tutar 77.6 milyar lira. 6111 sayılı Kanun'la mukayese edildiğinde başvuru adedinde yüzde 64.2, yapılandırılan tutarda yüzde 96.3 artış kaydedildi" dedi. Ağbal, şunları kaydetti:


* Kesinleşmiş kamu alacakları için 4 milyon 850 bin 430 mükelleften 7 milyon 502 bin 657 adet başvuru dilekçesi alındı....