29 / 03 / 2024

maltepe Altınvadi Konakları iletişim

maltepe Altınvadi Konakları iletişim

Toplam 72 adet daireden meydana gelen Maltepe Altınvadi Konakları fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Proje 7 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Maltepe'de 9 katlı binaya izinsiz yıkım!

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

Altın Kubbe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kubbe Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dolma tarafından kuruldu. 

Altın Kubbe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kubbe Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dolma tarafından kuruldu. 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Maltepe İlçe, Gülsuyu Mahalle/Köy, 16193 ada, 8 parsel, 848 metrekare yüz ölçümlü, altında deposu olan iki katlı kargir fabrikayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

maltepe Altınvadi Konakları iletişim Haberi

maltepe Altınvadi Konakları iletişim

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerine yer verilen Altınvadi Konakları 7 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. 


Toplam 72 adet daireden meydana gelen Maltepe Altınvadi Konakları BM Star Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


1 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altınvadi Konakları'nın 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Maltepe Altınvadi Konakları fiyat!


"Maltepe'nin yeni nefesi" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL ile 790 bin TL arasında değişiyor. 


9 bin metrekare inşaat alanına sahip Altınvadi Konakları Maltepe'de  metroyaya 1 dakika, marmaraya 20 dakika, metrobüse 15 dakika ve havalimanına 25 dakika mesafede inşa ediliyor.



Adres: ALTINTEPE MH. IHLAMURCU SK. NO:3 MALTEPE - ISTANBUL


Tel: 444 1 009

Web: www.altinvadiistanbul.com

Pınar DOĞAN...