29 / 03 / 2024

Maltepe Belediyesi Stratejik Plan sunumu

Maltepe Belediyesi Stratejik Plan sunumu

Maltepe Belediyesi’nce hazırlanan 5 yıllık “Stratejik Planı”nın sunumu gerçekleştirildi. Stratejik planlamada Maltepe’nin vizyonu, mavi, yeşil, yaşanabilir, dünya standartlarında bir kent olmak şeklinde belirlendi. İşte o plan...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de çürük binalar tahliye edildi! 

İstanbul Maltepe Belediyesi, ilçede yer alan bir sitede çürük binada yaşayan vatandaşlar için tahliye kararı aldı. Tahliye kararı sonrası evsiz kalan site sakinleri karara tepki gösterdi.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Trabzon'un geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Denizli'nin geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Denizli'nin gelecek 5 yılına yön verecek olan 2020-2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı onaylandı. 

Maltepeliler dönüşümden ulaşıma gelecek 5 yıllarını planlıyor!

Çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planının hazırlanması için “katılımcı bir ilçe” anlayışıyla düzenlediği atölye çalışmaları, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde başladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe Belediyesi Stratejik Plan sunumu Haberi

Maltepe Belediyesi Stratejik Plan sunumu

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz tarafından, Meclis Toplantı Salonu’nda, yaklaşık 4 ay önce başlatılan 2015-2019 yılları Stratejik Planı ile ilgili, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, şefleri ve amirleri bilgilendirildi. Toplantı sonrası Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından da bir toplantı düzenlendi.


3 Aşamalı Stratejik Plan!


Maltepe Belediyesi’nin vizyon, misyon ve stratejik planının anlatıldığı toplantıda, stratejik plan ve dünya kentleri ölçeğinde üzerinde çalışılmış olan stratejik planlar üzerinde duruldu. Ayrıca, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün değişen İş Kontrol Yönetmeliği hakkında da katılımcılar bilgilendirildi. Bilgilendirme toplantısında bir sunum yapan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, “Stratejik planımız 3 aşamalı olarak oluşturduk. Önce kurum analizlerimizi yaptık, bizlere destek olacak bilgileri edindik. Daha sonra paydaşlarımızla belediyeler ölçeğinde bir ilk sayılabilecek şekilde bir arama konferansı düzenleyerek, Maltepe’nin öncelikli sorunlarını...