29 / 03 / 2024

Maltepe imar planı

Maltepe imar planı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı imar planı askıda!

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli askıya çıkarıldı..

Maltepe'nin 1/1000'lik imar planı kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe'nin 1/1000´lik imar planı kabul edildi. İmar planı sorunun çözülmesiyle Maltepe'nin 3 mahallesi tapusuna kavuşacak.

Maltepe'deki 3 mahalle tapusuna kavuşuyor!

Maltepe’nin Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin tapu sorunu çözülüyor. 40 yıldır çözüm bekleyen imar planları İBB'den onaylandı.

Maltepe 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ndeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı İBB tarafından bugün askıya çıkarıldı..

Maltepe'de 3 mahalle imar planına kavuşuyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde tapuların dağıtılmasının önünü açacak 1/1000’lik planların, belediye meclisinin mart ayı toplantılarında görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Maltepe'deki özelleştirilen Karayolları arazisi mecliste konu oldu!

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir arazinin imar planında yapılan değişikliğe ilişkin sorunlar meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi soru önergesi hazırladı..

1947 yılında Dragos Tepesi'nde villalar çoğalmış!

1947 yılında Kartal ile Maltepe arasında bulunan Dragos Tepesi'nde villalar çoğalmış. Bir kooperatif tarafından satın alınarak ifraz edilen tepede yapılacak villalarla Dragos yeni bir sayfiye yeri olacakmış.

Mustafa Zengin: Maltepe'de imar planları tamam tapular 5 ay sonra!

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, "Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde imar planları hazır. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayından sonra tapuları dağıtacağız. Bu süreç 4-5 ay sürer. Tapuları rayicin altında bedelle vereceğiz" dedi...

Maltepe Gülsuyu Gülensu imar planları hazır!

Altmış yıldır imar planı sorunlarıyla uğraşan Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri mutlu sona yaklaştı. İmar planlarının yapım aşaması, üniversite öğretim üyeleri, mahalle güzelleştirme dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yürütülüyor...

Maltepe Başıbüyük 15676 ada 2 parsel imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15676 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Maltepe 1/1000 uygulama imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, 16761 ada 53 parsele ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Maltepe Yenikariye Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Yenikariye Mahallesi, 15194 ada, 7 ve 26 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Maltepe Büyükbakkalköy 1/5000 imar planı tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Büyükbakkalköy Köyiçi Mevkiideki 6 pafta, 500 parsele ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Maltepe'nin 1/1000'lik imar planı kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe'nin 1/1000´lik imar planı kabul edildi. İmar planı sorunun çözülmesiyle Maltepe'nin 3 mahallesi tapusuna kavuşacak.

Maltepe Aydınevler Mahallesi imar planı askıda!

Maltepe İlçesi, Aydınevler Mahallesi, 136 ( Yeni: 15702 ) ada, 100 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi imar planı askıda!

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi 2956 ada, 16 ve 17 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin imar planı askıda...

Maltepe Gülsuyu Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi, sınırları içerisinde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı Bakanlık tarafından onaylandı..

Maltepe Aydınevler Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe'ye bağlı Aydınevler Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Maltepe Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Maltepe Atışalanı Mahallesinde (Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesinde) bazı alanlara ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Maltepe Zümrütevler Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul, Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 15674 ada 48 parsele ilişkin hazırlanan imar planı askıya çıktı..

Zeytinburnu kadastral park alanına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 2940 ada içindeki kadastral park alanının bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Maltepe imar planı Haberi

Maltepe imar planı

Maltepe’ye 135 bin metrekare büyüklüğüne sahip, içinde çocuk köyü, yürüyüş parkuru, spor sahaları, gözlem kulesi, piknik, paintball, at eğitim ve izcilik alanlarıyla kır kahvesi ve lokantasının bulunduğu “Yaşam Vadisi” hayata geçirilecek.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepelilerin rahat nefes alabileceği projeyle, pek çok etkinliği orman içerisinde doğa ile baş başa yapma olanağına kavuşacaklarını söyledi. Kılıç’ın açıklamasına göre, “Maltepe Yaşam Vadisi” projesi için Orman Bakanlığı’ndan 135 bin metrekarelik bir alandıüğını fifü vatandaşların doğa ile baş başa kalabileceği, şehrin günlük stresinden kurtulup çeşitli etkinliklerle rahatlayabilecekleri bir alan olarak düşünülen proje kapsamındaki “Çocuk Köyü”nde, mesire yerlerine uygun şekilde iki çocuk oyun alanı yer alacak.  Bu alanın ilk kısmında çocuklar, doğa içinde doğal malzemelerden üretilmiş ve hayal güçleriyle yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, bunun yanında fiziksel gelişimlerini...