20 / 04 / 2024

maltepe yeni konut projeleri

maltepe yeni konut projeleri

13 bin m2 alan üzerinde konumlanan Marmaroom, 3 blokta toplam 296 adet daire ve 7 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunuyor.

Maltepe Trio Zümrüt 15 gün sonra satışa çıkıyor!

Bir süredir ön talep süreci devam eden Maltepe Trio Zümrüt projesinde resmi satışlar 15 gün sonra başlayacak. Projenin satış ofisi inşaatı devam ediyor

YZG İnşaat, Maltepe Başıbüyük'te yeni projeye başlıyor!

'Yapıda Zerafetin Güvencesi' sloganıyla yola çıkan YZG İnşaat, Maltepe Başıbüyük'te yeni bir projeye başlıyor. Projenin ismi henüz belli değil

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e 305 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Maltepe ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu kapsamda TOKİ Başıbüyük Mahallesi'ne 305 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

maltepe yeni konut projeleri Haberi

maltepe yeni konut projeleri


Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesi, Adalar manzarasının yanı sıra Süreyyapaşa Ormanı'nına komşu olarak yükseliyor. 


13 bin m2 alan üzerinde konumlanan Marmaroom, 3 blokta toplam 296 adet daire ve 7 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunuyor. 61 m2 ile 165 m2 arasında değişen dairelerde ankastre ocak, davlumbaz ve firın standart olarak yer alıyor. Projede her daireye ait kapalı otopark ve depo alanları da bulunuyor. Aralık 2014'de daire teslimlerinin başlayacağı projede, son 20 daire için yapılan kampanyada yüzde 25' i peşin 24 ay vade ve sıfır faiz imkanı bulunuyor. Marmaroom projesinde bankalardan yüzde 0.68 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri de alternatif olarak...