25 / 04 / 2024

mamak Aile Merkezi

mamak Aile Merkezi

Kadınlara yönelik örnek hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, aile merkezlerine Ekin, Yeni Bayındır ve Kıbrıs Mahalleleri’nde yenilerini ekliyor. 

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak Ekin Mahallesi'ne Aile Merkezi inşa ediliyor!

Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12. aile merkezini açmak için düğmeye bastı. Ekin Mahallesi'nde 2 bin 250 metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve 3 kattan oluşacak merkezin temeli atıldı

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

İstanbul'da 12 butik aile sağlığı merkezi daha açılacak!

İstanbul'un farklı bölgelerine 2018 yılında 20 yeni butik aile sağlık merkezi açılarak hizmete sunuldu. Bu rakamın 2019 yılı içinde 32'ye çıkarılması bekleniyor.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Çanakkale'deki 4 aile sağlığı merkezi için yıkım kararı!

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 60 bin kişiye hizmet veren kamuya ait 4 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için yıkım kararı alındı. 

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'ni tamamlıyor.

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi, Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Bursa Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi’nde sona yaklaşıldı. Bölgede önemli bir sağlık tesisi olması planlanan projenin yüzde 60'ı tamamlandı.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

mamak Aile Merkezi Haberi

mamak Aile Merkezi

Mamak Belediyesi'nde yer alan habere göre, uzman kadrosu, donanımlı kurs odaları ve spor salonları ve Mamaklı kadınların hizmetine girecek aile merkezleri açılış için gün sayıyor. Yeni açılacak merkezler ile Mamak’taki aile merkezlerinin sayısının 17’ye yükseleceğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Hanım kardeşlerimizin nezih bir ortamda spor yapabilecekleri, çeşitli hobiler edinecekleri, zanaat öğrenecekleri üç yeni aile merkezimizi Mamak’a kazandırmak için başlattığımız hummalı çalışmamızı tamamladık. İlerleyen günlerde açılışını yapacağımız tesislerimizde Mamaklı hanımlarımız hem boş vakitlerini değerlendirecek, hem meslek edinecek hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak” diye konuştu.

Birçok hizmet tek adreste

Ekin Mahallesi’nde 2250 metrekare kapalı alana sahip, 3 katlı aile merkezinin yanı sıra Büyük Kayaş Mahallesi’nde 1130 metrekare ve Kıbrıs Mahallesi’nde 11.945 metrekarelik alanda inşa edilen aile merkezlerinde derslikler, spor...