18 / 04 / 2024

Mamak Kayaş Aile Merkezi

Mamak Kayaş Aile Merkezi

Mamak’ı değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir aile merkezi inşa ediyor. Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan aile merkezi 1130 metrekare inşaat alanına sahip.

Aile hekimleri mülk sahipleriyle karakolluk oluyor, kiralar denkleştirilemiyor!

2010'da ‘Aile Hekimliği Birimi’ uygulamasına geçilmesinin ardından pek çok merkez binası hizmet verebilmek için kamu ya da özel sektörden iş yeri kiraladı. Şimdi de fahiş kiralar sebebiyle mülk sahipleriyle davalık oluyorlar. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, konuyu Meclis'e taşıdı. 

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi iki günde gerçekleştirilecek. 157 bin 391 başvurunun geldiği projede 4 bin 467 aile ev sahibi olacak. TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

Mamak'taki 3 aile merkezi açılış için gün sayıyor!

Kadınlara yönelik örnek hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, aile merkezlerine Ekin, Yeni Bayındır ve Kıbrıs Mahalleleri’nde yenilerini ekliyor. 

Mamak Küçük Kayaş'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak Büyük Kayaş'a aile merkezi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi'nin Büyük Kayaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği aile merkezinin inşaatını denetledi.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi açıldı!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nin açılışı yapıldı. Merkezde kadınlara kültür, sanat, eğitim ve spor alanında hizmet verilmesi planlanıyor.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi tamamlandı!

Mamak Belediyesi Mutlu Mahallesi’nde inşa edilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi’ni tamamladı. General Zeki Doğan ve Mutlu Mahallesi’nin kesiştiği noktada her iki mahalleye hitap edecek Zübeyde Hanım Aile Merkezi açılış için gün sayıyor.

Mamak Kayaş Aile Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Mamak’ı değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir aile merkezi inşa ediyor. Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan aile merkezi 1130 metrekare inşaat alanına sahip.

Mamak Ekin Mahallesi Aile Merkezi tamamlanıyor!

Mamak Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz aylarda atılan Ekin Mahallesi Aile Merkezi hızla tamamlanıyor.

Mamak Laika Akbilek Etüt Merkezi açıldı!

Mamaklı kadınların en büyük destekçisi olan aile merkezleri Mamak’ın dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Mamak’ta her geçen gün talebin arttığı aile merkezleri zincirine yenileri ekleniyor.

Mamak Büyük Kayaş Mahallesi’ne yeni aile merkezi!

Sosyal projelerinin odak noktasına kadınları ve çocuklara alan Mamak Belediyesi yeni bir aile merkezi daha inşa ediyor. Mamak Belediyesi yeni aile merkezini Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapıyor.

Mamak Kayaş Aile Merkezi Haberi

Mamak Kayaş Aile Merkezi


Mamak’ı değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir aile merkezi inşa ediyor. Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan aile merkezi 1130 metrekare inşaat alanına sahip. Mahalle sakinlerinin uğrak noktası haline gelecek olana Büyük Kayaş Aile ve Yaşam Merkezi geleneksel Ankara evleri tarzında yapılacak. İki katlı olarak inşa edilen tesisin bodrum katında fitness salonu, soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor. Zemin katında dersliklerin bulunacağı tesisin 1. katında derslikler ve yemek salonu bulunuyor. İkinci katında toplantı salonu ve dersliklerin bulunacağı tesisin teras katında ise mescit olacak.  Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ta binlerce kadın aile merkezlerimizden faydalanıyor. Talebin her geçen gün arttığı aile merkezlerinin sayısını bizlerde artırıyoruz. Bizler aile merkezlerine birer okul gibi...