27 / 04 / 2024

mamaktaki aile merkezleri

mamaktaki aile merkezleri

Kadınlara yönelik örnek hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, aile merkezlerine Ekin, Yeni Bayındır ve Kıbrıs Mahalleleri’nde yenilerini ekliyor. 

Mamak Büyük Kayaş'a aile merkezi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi'nin Büyük Kayaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği aile merkezinin inşaatını denetledi.

Mamak Kayaş Aile Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Mamak’ı değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir aile merkezi inşa ediyor. Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan aile merkezi 1130 metrekare inşaat alanına sahip.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

Mamak Laika Akbilek Etüt Merkezi açıldı!

Mamaklı kadınların en büyük destekçisi olan aile merkezleri Mamak’ın dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Mamak’ta her geçen gün talebin arttığı aile merkezleri zincirine yenileri ekleniyor.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Altındağ’a 2 aile sağlığı merkezi geliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

4 ilde Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri açılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, pilot il seçilen Denizli, İzmir, Ankara ve Manisa'da Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri'nin açılmasını onayladı.

Şehirlere villa tipi Aile Sağlı Merkezi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Başbakanlığın onayı ile Maliye Bakanlığı'nın ek bütçe verdiği Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri'nin dünyanın gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi mahallelerin içinde bir köşeye kurulacağını söyledi.

Fatih Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin Fatih’te gerçekleşen açılış törenine katıldı. Davutoğlu, "Sağlık merkezleri adeta şifa ve şefkat kucağı gibi” dedi

Manisa Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi bayram sonrası açılıyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur Denge'ye yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlamında bayanlara ve çocuklara yönelik açılan kursları ve Aile Yaşam Merkezleri'nin işlevlerini anlattı.

Tuzla ve Ümraniye'ye yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak

"Ümraniye 18 Nolu Aile Sağlığı Merkezi" ve "Tuzla 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi"nin protokolleri törenle imzalandı. Projeyle, kamu sağlığı hizmetlerinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor. İşte törenin ayrıntıları...

mamaktaki aile merkezleri Haberi

mamaktaki aile merkezleri

Mamak Belediyesi'nde yer alan habere göre, uzman kadrosu, donanımlı kurs odaları ve spor salonları ve Mamaklı kadınların hizmetine girecek aile merkezleri açılış için gün sayıyor. Yeni açılacak merkezler ile Mamak’taki aile merkezlerinin sayısının 17’ye yükseleceğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Hanım kardeşlerimizin nezih bir ortamda spor yapabilecekleri, çeşitli hobiler edinecekleri, zanaat öğrenecekleri üç yeni aile merkezimizi Mamak’a kazandırmak için başlattığımız hummalı çalışmamızı tamamladık. İlerleyen günlerde açılışını yapacağımız tesislerimizde Mamaklı hanımlarımız hem boş vakitlerini değerlendirecek, hem meslek edinecek hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak” diye konuştu.

Birçok hizmet tek adreste

Ekin Mahallesi’nde 2250 metrekare kapalı alana sahip, 3 katlı aile merkezinin yanı sıra Büyük Kayaş Mahallesi’nde 1130 metrekare ve Kıbrıs Mahallesi’nde 11.945 metrekarelik alanda inşa edilen aile merkezlerinde derslikler, spor...