19 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi son durum

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi son durum

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi son durum Haberi

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi son durum


Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Nisan ayında temeli atılan ve 5 ay gibi kısa süre içerisinde hızla yükselen merkez, kısa süre içerisinde ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak. Farklı eğitim odaları, dinlenme alanları ile kent gençliğinin sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan merkezin, kendini geliştirmek isteyenlere rehber olacağını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Modern merkezde çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Yakın zamanda hizmete sunulacak olan merkezde gençlerimiz için her şey düşünüldü” ifadelerinde bulundu.

“Gençlik Gelecektir”

Gençlere sahip çıkmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Gençlerimize yönelik sosyal projeleri çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda il...