18 / 04 / 2024

manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi

manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tek projede şehrin önemli iki sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük katkı sağlayacak olan Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Manisa'da imar planı talebi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa'nın acil imar planı değişikliğine ihtiyacı olduğunu savundu.

manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi Haberi

manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi


MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllardır Manisa'nın hizmetinde olan Ali Rıza Çevik İlkokulu'nu yıkarak yerine yapmayı planladığı ve mevcut derslik sayısını iki katına çıkaracak yeni okul binası ile 450 araçlık otoparkın yapımını içeren Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıkmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Çocuklarımızı orada eğitim görmeye mahkum ediyorlar. Vatandaşa hizmet ulaştırılması noktasında değil, projenin yapılmaması noktasında siyasi karar alındı" diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dayanıklılık konusunda zaman zaman tartışmalara neden olan okul binasının yıkılarak yeniden yapılmasını ve 450 araçlık otopark yapılmasını içeren projeye onay çıkmamasının ardından açıklama yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kentin sorunlarına çözüm üretme noktasında çeşitli projeler ürettiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir...