19 / 04 / 2024

Manisa Defterdarlığı ihale ilanı

Manisa Defterdarlığı ihale ilanı

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi, Yağcılar Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 956 bin TL olarak belirlendi.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Manisa projesi için start verdi! Manisa'nın o ilçesine hem ucuz hem de yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Milli Emlak Manisa'da imarlı arsa satıyor! 62 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Salihli ilçesi, Adala-Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Manisa Defterdarlığı ihale ilanı Haberi

Manisa Defterdarlığı ihale ilanı

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:


Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi, Yağcılar Mahallesi'ndeki arsayı 5 milyon 956 bin TL'ye satıyor. İhale, 23 Ağustos'ta gerçekleşecek. 

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ

İlçesi: Yunusemre

Mahalle: Yağcılar Mahallesi

Taşınmaz No: 45010105908

Cinsi: Arsa

Parsel: 1466

Yüzölçüm (metrekare): 49.626,96

Hissesi: Tam

İmar Durumu: 1/1000 Uygulama İmar Planında Besihaneler Alanı Sosyal Tesis, park ve yol 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planında Konut geliştirme alanı

Tah.Bedeli (TL): 5.956.000,00

G.Teminat (TL): 595.600,00

İhale Günü: 23.08.2017

İhale Saati: 11:40


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmazın satış ihalesi 2886 Sayılı Yasanın 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile dosyasında mevcut genel ve özel şartlara göre hizasında belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.


2 - İhale, Sakarya Mah. 1109 Sk. No: 2 Kat: 2 Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü çalışma odasında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.


3 -...