26 / 04 / 2024

manisa gençlik merkezleri

manisa gençlik merkezleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

manisa gençlik merkezleri Haberi

manisa gençlik merkezleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Alaşehir Koordinasyon Müdürü Akif Ceylan merkezi inceleyerek bazı değerlendirmeler yaptı.  


İlçemize Hayırlı Olsun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya yaptığı açıklamada” Modern merkezi heyecanla hizmete sunmak için gün sayıyoruz. İç donanım ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmete girecek olan merkezde gençlerin, kadınların faydalanabileceği birçok faaliyet olacak. Şehit Polis Fethi Sekin’in ismini taşıyan Gençlik Merkezin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.



Manisa Büyükşehir...