28 / 03 / 2024

manisa imar planları

manisa imar planları

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Manisa'da imar planları ivedi bir şekilde hayata geçirilmeli!

3 gündür devam eden şiddetli yağmur nedeni ile günlük yaşamın olumsuz etkilediği kentte, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tüm ekiplerini seferber etti. 

Gediz Kavşağı için yeni imar plan düzenlemesi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda şehir için önemli kararlar alındı.

Manisa'da beklenen imar planı çalışmaları başladı!

Manisalının, yıllardır büyük bir heyecan ve istekle beklediği imar planlarının yenilenmesi için ilk adım atıldı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Manisa'da imar planları için teknolojik adım!

Yunusemre ve Şehzadeler ilçesini kapsayan alanın stereo hava fotoğraflarından 1/1000 ve 1/5000 ölçekli sayısal fotogrametrik ve renkli ortofoto haritaların kontrolünü yapıyor.

Manisa'da imar planları için teknolojik adım!

Manisa Büyükşehir Belediyesi gelişen teknoloji ile Yunusemre ve Şehzadeler ilçesini kapsayan alanın stereo hava fotoğraflarından 1/1000 ve 1/5000 ölçekli sayısal fotogrametrik ve renkli ortofoto haritaların kontrolünü yapıyor.

Manisa Muradiye'nin imar planları askıya çıkarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Yunusemre Muradiye Mahallesi’nin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkardı.

Yunusemre ve Muradiye'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 1.5 yıldır imar düzenlemesi bekleyen Yunusemre ilçesi Muradiye'deki imar planlarını onayladı.

Manisa'da imar çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçelerde imar çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Selendi'nin imar planları için ilk adım atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni Büyükşehir yasası ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan İmar planına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt çalışmalarına başladı.

İzmir ve Manisa’daki imar anayasasında son durum ne?

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından olan Mustafa Yılmaz, bugünkü yazısında İzmir ve Manisa’yı ilgilendiren imar anayasasından bahsetti. İşte Yılmaz'ın o yazısı...

Ferdi Zeyrek: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

MANİSA Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, kentsel dönüşümün parsel değil ada bazında uygulanması gerektiğini söyledi. Zeyrek Manisa'nın imar planları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Manisa imar planı çalışmaları bu yıl tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'daki imar planı çalışmalarını değerlendirdi. Manisa'nın imar planı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını söyleyen Ergün, 2017 yılı sonuna kadar imar planlarını hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

manisa imar planları Haberi

manisa imar planları

Manisa’nın uzun yıllardır çözüme kavuşması beklenen imar planı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Milliyet'te yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile bir araya geldi, 5000’lik planların nisan ayı meclis toplantısına getirileceği ifade edildi.

Gelinen noktayı değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Nisan ayında 5000’lik planlarımızı meclisimize getiriyoruz. Geride kalan süreçte ilçe Belediye Başkanlarımız ve ekipleriyle imar planı için yoğun mesai harcadık. Şehrimizin 30 yıllık imar sorununa yaptığımız çalışmalarla inşallah son vereceğiz” diye konuştu.

Manisa'nın imar planları masaya...