18 / 04 / 2024

Manisa kentsel dönüşüm projeleri

Manisa kentsel dönüşüm projeleri

Şehzadeler Belediyesinin uzun zamandır yürüttü Kentsel Dönüşüm projesi Bakanlar Kurulundan onay aldı.

Manisa'ya 2017’de 125 milyonluk yatırım geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesinde toplu ulaşımda dönüşüm kapsamında yeni alınan ulaşım araçlarının tanıtım töreninde ilçeye önemli müjdeler verdi.

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Hafsa Sultan'da dönüşüm başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis Toplantısında gündeme gelen ve hak sahiplerinin yüzde 55’inin kabul ettiği proje için İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun revizyon 1/5000 ölçekli nazım imar planı raporu oy birliği ile kabul edildi.

Mehmet Çerçi:Kentsel dönüşümle ilgili büyük hamleler gerçekleştirdik!

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) arasında imzalanan protokol ile Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) kuruldu. Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda protokol imza töreni düzenlendi.

Manisa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Romanlar Gecesi etkinliğinde Roman vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Recai Berber, Manisa'da imar ve konut hamlesinin başlatıldığını söyledi.

Hafsa Sultan Mahallesi kentsel yenileme projesi anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Hafsa Sultan Mahallesi’ndeki iki ada üzerinde yapacağı kentsel yenileme projesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

İki ada üzerindeki 276 hanenin tamamına ulaşarak, vatandaşların rızasıyla güzel bir projeyi ortaya koyacaklarını belirten İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, yerinde dönüşüm yaparak, Manisa’da bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi.

Manisa'da kaçak yapıya göz yumulmayacak!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90’a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Manisa'da kentsel dönüşüm hazırlığı devam ediyor!

Yunusemre Belediyesi'nin hedefleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlıklar devam ediyor. Manisa'da çarpık kentleşmenin olumsuz sonuçları vatandaşları mağdur ediyor.

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler Belediyesi olarak yeni bir şehir oluşturacağız!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, özel bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu oldu. Belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı!

Manisa Sanayici ve iş adamları Derneği ( MASÎAD ) inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı...

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi de hizmete açıldı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni yasa çıkacak!

Manisa Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'na katılan Bakan Özhaseki, kentsel dönüşümle krizin fırsata dönüştürülmesi gerektiğini ve bununla ilgili yeni bir yasa hazırladıklarını söyledi.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Manisa kentsel dönüşüm projeleri

Şehzadeler’ de 5 mahalleyi ilgilendiren Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı geçtiğimiz gün Resmi Gazete’ te yayımlandı. Resmi Gazete yayımlanan karara göre İshak Çelebi ile Dilşikar Mahallesinin bir kısmı, Gediz, Kocatepe, Bayındırlık Mahallelerinin tamamında 6306 sayılı Afet riski altındaki yerlerin dönüşümü hakkında ki kanun kapsamında kentsel dönüşüm çalışması yapılacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik uzun zamandır üzerinde çalışılan projenin Bakanlar Kurulunda onaylanmasının ardından bir açıklama yaptı. İlk olarak geçtiğimiz hafta Makamında Şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ ü anarak konuşmasına başlayan Başkan Çelik “Öncelikli olarak geçtiğimiz gün hain bir saldırı sonucu şehit olan Mardin, Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ ü rahmet ve minnetle anıyorum. Derik Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakamımız hain ve kahpece bir saldırı...