28 / 03 / 2024

manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi projesi

manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Alaşehir Caddesi düzenlemesi, Gençlik Merkezi inşaatı ve Çanakçı Mahallesi asfaltlaması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi projesi Haberi

manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi projesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Sarıgöllü gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri yeni bir alanın ilçeye kazandırılması için hızlı bir şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl ilçemizde gençlerimizin; kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakit geçirebilecekleri Gençlik Merkezi projesinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin 569 metrekarelik inşaat alanında yer alacak olan Gençlik Merkezi’nde, 150 kişilik konferans salonu, fitness salonu, müzik stüdyosu, kütüphane, kafeterya, derslikler, el sanatları, dans atölyeleri ve sergi holü yer alacak. Sarıgöllü gençlerimize yeni bir hizmeti daha kazandırmış olacağız. Bu proje Sarıgöllü vatandaşlarımızın beklediği bir projeydi. Büyükşehir Belediyesi Sarıgöllü gençlerimize kültürel ve sosyal anlamda vakit geçirebilecekleri muazzam bir...