29 / 03 / 2024

manisa saruhan otel

manisa saruhan otel

Manisa'da 90 bin metrekarelik Sümerbank arsasını Manisalı işadamlarından 2007 yılında 25 milyon euroya satın alan Hollandalı gayrimenkul firması Redevco, arsa üzerine konulan şerhler, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın açtığı davalar ve ruhsat sorunu ned

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Şehir Hastanesi 27 Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin 7. şehir hastanesi olacak Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 5 yıldızlı otel konforundaki dev sağlık tesisinin 27 Ekim hizmete açılacağı açıklandı.

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

manisa saruhan otel Haberi

manisa saruhan otel

Şirketin yöneticileri Manisa Saruhan Otel'de cuma günü basın toplantısı düzenleyerek süreç hakkında bilgi verdi. Redevco Türkiye İnşaat ve Arazi Geliştirme Direktörü Muharrem Polat, İzmir-İstanbul karayolu üzerindeki 90 bin metrekarelik arsada 54 bin metrekarelik alışveriş merkezi kurmak için projeyi hazırladıklarını, içinde 125 mağaza, 11 bin metrekarelik hipermarket, sinema salonları, elektronik ve yapı marketlerin bulunacağı projede bir türlü inşaata başlayamadıklarını söyledi.


Mahalle baskısı altındayız