28 / 03 / 2024

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Manisa Gelenbe Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesi’nde bulunan ve kollektör hattında arıza bulunan atıksu arıtma tesisinde onarım çalışmasını tamamlayarak faaliyete aldı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 80‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Manisa Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atıl durumda bulunan Şehzadeler ilçesindeki Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni yapmış olduğu çalışmaların ardından aktif hale getirdi.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı Haberi

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 37 Milyon TL maliyetiyle Turgutlu’nun geleceğine yapılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Davutlar Mevkii’ndeki tesisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri İbrahim Kutar ve MASKİ Turgutlu Sorumlusu Mustafa Arıova ile birlikte ziyaret eden Başkan Şirin’i şantiye şefi karşıladı. Başkan Şirin, inşaat çalışmalarının yüksek oranda tamamlandığı tesis hakkında şantiye şefinden bilgi aldı. Atıksuların çevreye verdiği zararı bertaraf edecek tesisin 33 bin metreküp günlük kapasiteyle çalışarak 165 bin kişilik nüfusa hitap eder nitelikte olduğunu söyleyen Başkan Şirin, "Tesis inşaatının öngörülenden daha önce tamamlanıyor olması kentimiz adına önemli bir gelişme. Burada en önemli noktalardan biri Manisa’nın yıllardır...