16 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Manisa Yunusemre'de 4 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Kent merkezini oluşturmak için 4 mahallede kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Yunusemre Belediyesi, Mutlu ve Lalapaşa sakinlerine 22, 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde projenin hangi aşamada olduğunu anlatacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm tanıtıldı!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 4 mahallede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Çerçi, kimsenin mağdur olmayacağı bir proje başlatacaklarını söyledi.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşümde son durum!

Manisa Yunusemre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının son detaylarını anlattı.

Manisa Yunusemre'de kent kimliği oluşturulacak!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli’de kentin merkezini kurmayı amaçladıklarını belirterek, ”Yunusemre ilçemize kent kimliğini oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Manisa'da Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi!

Yunusemre Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Atölye çalışması düzenlendi. Saruhan Otel’de düzenlenen atölye çalışmasına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya da katıldı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ofisi yapılıyor!

İlçenin merkezini Laleli-Mesir Mahallesi'nde oluşturmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşlarla irtibatın sağlanabilmesi Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüme girecek mahallelerde yürütülen çalışmaları bu kez mahalle muhtarlarına anlattı.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm için düğmeye basıldı!

Manisa'nın en büyük ilçesi olan Yunusemre'de kentin geleceğini tasarlayan Yunusemre Belediyesi, dev projelerini bir bir hayata geçiriyor. Dr. Mehmet Çerçi, 5 bin 500 konutluk Yunuskent ve kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Manisa Yunusemre’yi meydanıyla, çarşısıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir ilçe yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, Laleli ve Mesir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapacak.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Manisa Yunusemre projelerinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de hayata geçireceği konutların ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Manisa 1. Satış Memurluğu, anisa ili, Yunusemre ilçesi, Horozköy Mahallesi, 1741 ada 4 parselde yer alan arsayı 15 milyon 607 bin 800 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm Haberi

Manisa Yunusemre kentsel dönüşüm

AK Parti’den Manisa Yunusemre Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut belediye başkanı Mehmet Çerçi, adaylık başvurusu yaptı. Çerçi, makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın Denge Gazetesi'nden İlker Kılıçaslan'ın haberine göre, aday adaylığı döneminde yaşanan süreçte kimseye bir kırgınlığının, kızgınlığının olmadığını söyleyen Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, şu ifadeleri kullandı:

“Samimiyet, hizmet ve gayretle önce millet önce memleket. Yaklaşık 5 yıldır Yunusemre Belediyesi olarak çok önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bildiğiniz gibi 31 Mart Seçimleri'yle ilgili süreç başladı. Cumhur İttifakı adayı olarak şahsım gösterildim. Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak Türkiye’nin geleceği doğrultusunda şehrimizin yararına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaşanan aday adaylığı sürecinde kimseye bir kırgınlığımız söz konusu olamaz. Biz inanıyoruz ki halkımız bize en yüksek oyu verip tekrar bizi seçecektir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, il ve ilçe...