19 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre yatırım

Manisa Yunusemre yatırım

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Manisa'ya yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği'nin organizasyonuyla, Yunusemreli Mahalle Muhtarları ile buluştu. Toplantıda yatırım ve projelerden bahsedildi.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu'ya 55 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarına da değinerek, ilçeye 55 milyon değerinde yatırım yaptıklarını ifade etti.

Salihli Devlet Hastanesi 2017 yatırım programına alındı!

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Salihli’de üniversitenin olduğu bölgede 100 dönüm arazi üzerine yapılacak olan 300 yataklı yeni devlet hastanesinin Kalkınma Bakanlığı tarafından 2017 yılı yatırım programına alındığını ve hastanenin 2018 yılı sonunda tamamlanıp en geç 2019...

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

PepsiCo'dan Manisa'ya dev yatırım!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sefer Levent bugün köşesinde " 150 milyon dolarlık dev yatırım " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Salihli'ye 125 milyonluk kent yatırımı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2017 yılında Salihli’ye 125 milyon liralık yatırımın geleceğini müjdeledi.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Manisa Yunusemre yatırım Haberi

Manisa Yunusemre yatırım

Manisa Yunusemre Belediyesi, ilçe merkezini oluşturmak amacıyla hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeye ilişkin Ankara’da temaslarda bulundu.


Yunusemre Belediyesi’nin Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa Mahallesi’nde yapacağı kentsel dönüşüm projesinde süreç sürüyor. Proje dahilinde imar planları geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’i ziyaret etti.


Süreç hakkında bilgi alan Başkan Çerçi projenin önemine dikkat...